Vračara nije mogla da predvidi da će biti uhapšena: Bugarka Makedonki "skinula" crnu magiju i to dobro naplatila, ali nakratko

Tek kada je ostala bez para, Makedonka se osvestila

  • 3

Jedna Bugarka je uspela da ubedi Makedonku da je neko na nju bacio crnu magiju i da je ona u stanju da je za određenu sumu novca oslobodi tog zla. Makedonka se uhvatila na taj mamac, pa je Bugarki koja "skida" crnu magiju dala poveću sumu deviza i zlatnike, ali vračara nije mogla predvideti da će veoma brzo biti uhapšena.

Prema saopštenju MUP Severne Makedonije, policija je lišila slobode S.N.B. (56) iz Bugarske, koja živi u Skoplju, zbog toga što je ženu iz Skoplja, čiji identitet nije saopšten, dovela u zlabludu i od nje na prevaru uzela 700 evra i dve zlatne lire.

Vračara iz Bugarske je lakovernu Makedonku srela u centru Skoplja. Prišla joj je i u razgovoru sa njom uspela je da je ubedi da ima problema jer je neko na nju bacio crnu magiju, koju je ona u stanju da joj skine.

Preplašena Makedonka je poverovala Bugarki. Sa njom se tri puta srela u centru Skoplja, a tokom tih "seansi" Bugarka joj je za pruženu uslugu uspela da izvuče 700 evra i dve zlatne lire.

Tek kada je ostala bez para i zlatnika Makedonka se osvestila i vračaru prijavila MUP-u.

Policija je ubrzo pronašla i uhapsila Bugarku, a devize i zlatnike koje je našla kod nje vratila lakovernoj Makedonki.

O ovom slučaju je obavešten javni tužilac, a protiv Bugarke S.N.B. će biti podneta odgovarajuća prijava.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    20. april 2019 | 20:50

    Dok je ovaca za sisanje bice i vune

  • VR

    20. april 2019 | 20:44

    Crna magija se teško skida i zato puno košta,ko ne ume sam treba da plati,kome ne treba skidanje on nema nikakvih problema i lepo živi.

  • Јасмина

    20. april 2019 | 23:56

    Маните се људи ћорава посла.Не хватајте се ни беле ни црне магије,ни једна није ником добро донела....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA