≫ 

Pijani vozač usmrtio policajca, drugog povredio: Bežeći sa mesta nesreće kao manijak, udario još troje ljudi

Bahati vozač S. J. je takođe povređen i prebačen u bolnicu, a protiv njega će biti podneta krivična prijava

  • 2

Jedan policajac je poginuo, a njegov mlađi kolega je sa teškim povredama završio na skopskoj klinici kada se u njih sa svojim „mercedesom“ zakucao pijani vozač iz Kumanova.

Bežeći sa mesta nesreće, pijani vozač „mercedesa“ je udario u „škodu“ i povredio još troje ljudi. Na kraju je nakon tumbanja i sam bio povređen.

Prema saopštenju policije, u nedelju, 45 minuta nakon ponoći, na regionalnom putu Kumanovo – Sveti Nikole u Severnoj Makedoniji, u blizini raskrsnice sa naseljem Ajdučka Češma, „mercedese“ sa kumanovskim registarskim oznakama koji je vozio S.J. (40) udario je u policijskog službenika V.C. (37) i kandidata za policijskog službenika A.M. (25), koji su bili na dužnosti.

Policajac V.C. je poginuo na samom mestu, dok je njegov mlađi kolega A.M. sa teškim telesnim povredama prebačen u kompleks klinika „Majka Tereza“ u Skoplje.

Svestan šta je učinio, S.J. je sa „mercedesom“ pobegao sa mesta nesreće, ali je jureći na putu Kumanovo – Sveti Nikole udario u „škodu“ u kojoj su se nalazile tri osobe. Od siline udara, vozač „škode“ N.P. (34) i suvozač D.J. (42) su bili teško povređeni, dok je treći saputnik A.J. (52) prošao sa nešto lakšim povredama. Vozač „škode“ je zbog težine povreda bio prebačen u kompleks klinika „Majka Tereza“ u Skoplje, a dvojica saputnika u bolnicu u Kumanovo.

Pijani vozač „mercedesa“ S.J. je toliko brzo vozio da je nakon udara u „škodu“ njegovo vozilo i dalje nastavilo da se kreće, da bi se na kraju prevrnulo.

S.J. je zadobio telesne povrede i prebačen je u bolnicu u Kumanovo, a protiv njega će tokom dana biti podneta krivična prijava.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vreme

    21. april 2019 | 17:33

    Mozda mu policajac iskocio, kao sto imaju ovi nasi "kamikaze" posle oni lako sastave zapisnik kriv ovaj onaj pijan. Xxx puta sam posmatrao kako zaustavljaju vozila i stoje bukvalno na sred puta, nisam samo ja vec mnogi od vas .

  • Dragan

    21. april 2019 | 19:20

    Kakva država takav i zakon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA