≫ 

Crna Gora na nogama: Policija redom privodi "kavački klan" posle ubistva Vukotića, mogući su novi zločini

Vukotić je otac vođa "škaljarskog klana", Jovana i Igora Vukotića

  • 1

Policija privela na informativni razgovor 26 osoba bliskih "kavačkom klanu" kako bi proverili njihov alibi u vreme ubistva Veselina Veska Vukotića, prenosi RTS.

Vukotić je otac vođa "škaljarskog klana", Jovana i Igora Vukotića.

Policija je, kako saznaje "Dan", na licu mesta pronašla šest čaura. Sumnja se da je u atentatu korišćen poluautomatski pištolj. Činjenica da ubica nije ostavio gotovo nijedan trag otežava policijsku istragu.

Istražitelji veruju da iza ove likvidacije stoji "kavački klan" koji je u sukobu sa sinovima ubijenog Veselina Vukotića, Igorom i Jovanom, prenose "Vijesti".

Dodatno je pojačano obezbeđenje članova ova dva klana pošto se strahuje da će ova likvidacija izazvati nove krvave obračune u Kotoru i drugim gradovima širom regiona i Evrope.

Vukotić je ubijen preksinoć ispred kuće u kojoj je živeo u kotorskom naselju Dobrota. Smrtonosne hice u Vukotića ispalila je za sada nepoznata muška osoba.

Otac vođa "škaljarskog klana" u nekoliko navrata je putem medija tvrdio da policija, posebno pojedine strukture iz Agencije za nacionalnu bezbednost, podmeću njegovim sinovima i da njegovoj porodici crtaju mete, podseća "Dan".

Prema preliminarnim rezultatima istrage i onoga što se moglo videti na snimcima sa okolnih video-nadzora, ubica je na glavi imao kačket. Na snimcima se vidi i saučesnik koji mu je pomogao nakon ubistva.

VIDEO: Hapšenje vođe kavačkog klana u Češkoj

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA