≫ 

Pali osumnjičeni za ubistvo poznatog biznismena Krunića: Policija traga za trećim saučesnikom

Istragu u vezi sa krivičnim delom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske

  • 3

Pripadnici MUP RS uhapsili su Emilia Baldu u okviru istrage rasvetljavanja ubistva banjalučkog biznismena Slaviše KrunićaBaldo je od ranije poznat po izvršenju teških krivičnih dela, piše Srpskainfo

Baldo je ranjen u novembru 2006. godine pri pokušaju bekstva iz Okružnog suda u Banjaluci.

Policija Republike Srpske lišila je slobode i lice M.G. koje se takođe sumnjiči da je ubilo Slavišu Krunića i Žarka Pavlovića i ranili Gorana Ilića.

- Ova lica se sumnjiče da su sa licem Ž.K, koji je sinoć ubijen u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih dela - izjavila je Srni načelnik Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

Ona je naglasila da se za ova krivična dela sumnjiči i lice B.Đ. iz Banjaluke, koji se trenutno nalazi u bekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za njim je raspisana poternica.

Ubijeni biznismen Slaviša Krunić Printskrin: BN TV

RTRS nezvanično saznaje da su slobode lišeni Emilio Baldo i Goran Milanović, dok je poternica raspisana za Benedi Đukanovićem.

Istragu u vezi sa krivičnim delom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Premijer Republike Srpske Radivoje Višković izjavio je ranije da je privedeno više osoba u vezi sa ubistvom Krunića.

On je nakon razgovora sa direktorom MUP-a Republike Srpske izjavio da očekuje da će slučaj trostrukog ubistva biti rešen do kraja dana.

(Telegraf.rs/Radio Sarajevo/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brko

    23. april 2019 | 14:04

    Kad naprave belaj odmah su svi od ranijepoznati policiji

  • ortodox RS

    23. april 2019 | 17:35

    Saucesce porodici.Veliki gubitak za sve nas Banjalucane.Neka mu je vecna slava!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA