≫ 

Rasvetljena likvidacija biznismena iz Banjaluke: Uhapšena dvojica ubica Slaviše Krunića, a za trećim raspisana poternica

Uhapšeni su Emilio Baldo i Goran Milanović

  • 4

Policija je zbog ubistava bizmismena iz Banjaluke Slaviše Krunića i njegovog telohranitelja Žarka Pavlovića uhapsila Emilia Baldu i Gorana Milanovića koji se sumnjiče da su izvšili likvidaciju, dok je poternica raspisana za saučesnikom Benedijem Đukanovićem.

Emilio Baldo, Foto: mup.vladars.net

– Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske danas su uhapsili osobe E.B. i M.G. koje se sumnjiče da su počinila krivično delo teško ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično delo ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića, koja su se sinoć desila u Glamočanima, kod Banjaluke – saopšteno je danas iz MUP RS, piše Srpskainfo.

Goran Milanović, Foto: mup.vladars.net

Ove osobe se sumnjiče da su sa Željkom Kovačevićem koji je sinoć ubijen u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih dela.

Za Đukanovićem je raspisana poternica, Foto: mup.vladars.net

Za ova krivična dela sumnjiči se i osoba B.Đ. iz Banjaluke, koja se trenutno nalazi u bekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za ovim osobama raspisana je poternica. Istragu u vezi sa krivičnim delom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala – saopšteno je iz MUP RS.

(Telegraf.rs/srpskainfo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan BL

    23. april 2019 | 21:21

    Plasim se da ovo ubistvo ne bude rasvetljeno isto kao i ubistvo mladica Davida Dragicevic ! Strasno gde mi zivimo.

  • Kostelo

    23. april 2019 | 20:16

    Ko je nagolodavac?😁

  • ortodox RS

    23. april 2019 | 21:20

    kakav olos ubi coveka gospodina.Nadam se da ce i ime nalogodavca biti u celisti objavljeno a ne samo inicijali.Zaista ogroman gubitak za nas u BL.Pocivaj u miru veliki covece!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA