≫ 

Jezivi komentari na hrvatskim sajtovima o pogibiji 4 Srba: "Ko im je kriv, ne žalim za budale. A da uvedemo četnik-vinjetu?"

Od siline udara i zadobijenih povreda smrtno su stradali vozač (42) i putnici među kojima su bili muškarac (47) i žena (43) kao i jedan 14-godišnji dečak

  • 71

Četvoro državljana Srbije poginulo je rano jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu u Hrvatskoj, dok je jedna osoba povređena, saopštila je policijska uprava vukovarsko-sremska.

Ova vest je podigla veliku prašinu u Hrvatskoj, pa su ljudi na lokalnim portalima ostavljali razne komentere - uljudne izjave saučešća, ali i one grublje koji nikako nisu primereni u ovom trenutku.

Printskrin: Vecernji list

Mnogi su isticali da je užasno što se ovakva nesreća dogodila baš pred Uskrs, i naveli da je važno da se putnici vezuju sigurnosnim pojasom.

Međutim, bilo je onih koji su ovaj tužan trenutak iskoristili da promovišu mržnju i da podsete ratova '90-tih.

Neki su predlagali da se za putnička vozila iz Srbije uvede poseban porez kako bi se građanima Hrvatske na taj način "otplatila ratna odšteta", "četnik-vinjeta".

Drugi je rekao da "ne žali za budalama", jer su znali zakon i morali su da vežu sigurnosni pojas.

Printskrin: Vecernji list

Nesreća se dogodila oko 0.30 na autoputu A3, nedaleko od odmorišta Bošnjaci u smeru ka Zagrebu. Kako prenosi Index, u putničkom vozilu marke "škoda oktavija" slovenačkih registarskih tablica nalazilo se pet osoba, svi državljani Srbije.

U jednom trenutku vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta te udario u zaštitnu ogradu uz autoput.

Od siline udara i zadobijenih povreda smrtno su stradali vozač (42) i putnici među kojima su bili muškarac (47) i žena (43) kao i jedan 14-godišnji dečak.

Suvozač (28) koji je, kako se navodi, jedini koristio sigurnosni pojas, lakše je povređen.

VIDEO: Hrvatski sveštenik peva ustaške pesme sa decom

(Telegraf.rs/Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    25. april 2019 | 11:53

    Eto, a za vikend će opet hrvatice da mi se izvinjavaju zbog njihovih neotesanih i impotentnih muškaraca.

  • 🐤

    25. april 2019 | 11:54

    Ustaska krv ne miruje,sram ih bilo Bog sve vidi,Stradalima nek Bog podari bozije carstvo.

  • Marijana Bakov

    25. april 2019 | 12:19

    A vi ludi Srbi se I dalje zanosite ovde na portalu da vam Hrvati mogu biti prijatelji I da nam misle dobro.Njihovoj drskosti I mrznji nema kraja.Jos dodju na portal I hoce da zavode red e pa cvrc malo.Onaj hrvat Darko sizeo jednom sto sam napisala pesmu od uvazenog profesora,doktora Dragana Simovica.Razumem ja sitne provokacije I bockanja ali da se neko raduje tudjoj nesreci to vec nije zdravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA