≫ 

"Dragi moj sine, čekam tvoj poziv": Potresan govor oca Slaviše Krunića na komemoraciji, dok su jauci majke odjekivali punom salom (FOTO)

Veliki broj prijatelja, kolega i rodbine odao je danas počast ubijenom banjalučkom biznismenu

  • 3

U Banjaluci je danas održana komemoracija ubijenom biznismenu Slaviši Kruniću, a sala u kojoj je održan skup bila je premala da primi sve one koji su došli da mu odaju poslednju počast. Jauci porodice ubijenog biznismena prolamali su se dvoranom, a zajedno sa roditeljima plakali su svi zaposleni iz njegovih kompanija, rodbina i prijatelji koji su došli na komemoraciju.

- Dragi moj sine čekam tvoj poziv… Zovni me, molim te, Moj Slavo. Nisam izgubio dete, već brata... Jedino moje dete… Zar je ovo pogled koji sam zaslužio - rekao je u suzama Drago Krunić, gledajući u sliku svog ubijenog sina na komemoraciji.

U dvorani su se zaučuli i bolni jauci majke Koviljke.

Otac ubijenog biznismena očajan zbog gubitka sina Foto: Klix.ba

- Kukavice stanite pred Sektor. Pokažite se pred nas! Pronađite ubice moga Slave… - ponavljala je uznemireno majka Koviljka.

Otac ubijenog banjalučkog biznismena zamolio je sve da na ljudski način pomognu porodici, ali i policiji da rasvetli zločin.

- Moj sin od nikoga nije zaslužio da se meni i mojoj deci vraća nešto loše. Ovde nije u pitanju politika već plaćeno ubistvo i ubeđen sam da će ga MUP profesionalno rasvetliti - jecajući je rekao Slavišin otac.

Jauci porodice prolamali su se salom Foto: Klix.ba

- Živim za pravdu, umreću za pravdu. Pomozite meni i MUP da nađemo prave ubica. To nam treba i hvala vam. Molim vas, izađite mi u susret kao roditelju da pronađe ubice svoga sina. Očekujem vašu samo ljudsku podršku, ja ću s porodicom nastaviti život da pomognem porodicu, meni ništa ne treba - kazao je otac Drago, dok je majka Koviljka plakala.

Dragan Čavić, blizak prijatelj ubijenog Banjalučanina Slaviša Krunića, istakao je da je on bio odlučan, opredeljen, čvrst, razuman, humanista.

Veliki broj ljudi na komemoraciji Foto: Klix.ba

- Kidao je predrasude, imao je brojne prijatelje, ali i neprijatelje. Zlotvori koji su ga ubili poslali su poruku svima koji su kao Slaviša, ali prave ubice nisu oni koji su povukli obarač, već oni koji su naručili ubistvo - rekao je Čavić.

Dodaje kako žrtva nije samo Slaviša već celo društvo koje pored borbe za egzistenciju sada strepi za život.

Prisutnima se obratio i Radomir Bajić, jedan od direktora u Krunićevoj kompaniji.

Ubistva koja su potresla Banjaluku Foto: Klix.ba

- Početkom novog milenijuma Slaviša je pokrenuo agenciju. Počeo je sa četiri radnika, a sada ih je 1.200. Imao je osećaj za mlade ljude, vratio je život, ali i nadu običnim građanima. Dani bi mi trebali da nabrojim sve ljude kojima je pomogao. On je video dalje nego što mi vidimo. Nije gledao na naciju i uvek je bio na pravoj strani. Sličan njemu je bio i njegov pratilac Žarko Pavlović. Neka im je večna slava - kazao je Bajić.

Sahrana ubijenom Slaviši Kruniću biće održana danas u 13 časova na porodičnom groblju u Glamočanima.

VIDEO: Hladnokrvno ubistvo vlasnika diskoteke

(Telegraf.rs/Srpskainfo/Foto: Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nix

    25. april 2019 | 12:55

    Pohapsiti te klošarčine i po 40 god!!!

  • Linz

    25. april 2019 | 13:38

    Tesko je imat biznis na divljem zapadu gde kojoti vrebaju iza coskova da preotmu plen. Sve je to stiglo od glavesina kojim smeta neko u poslu. Covek je bio human, mnogima pimogao ko je trazio pomoc. Stera da nema vise Tita, milicije i Golog Otoka. Kako su vukovi krenulu u pljacku, tesko narodu i radniku jos vise,

  • Rajvos@

    25. april 2019 | 16:30

    Tuga,počivaj LJUDINO...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA