≫ 

Pojavio se snimak nakon stravične nesreće u kojoj je poginulo četvoro Srba: Vozač zaspao, pa se zakucao u ogradu. Samo je preživeli bio vezan (VIDEO)

Detalji tragedije u kojoj je od petoro putnika preživeo samo jedan

  • 5

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 00.30 sati u Hrvatskoj, na autoputu A-3, nedaleko od odmarališta Bošnjaci, u smeru Zagreba, poginulo je četvoro državljana Srbije, od kojih jedan 14-godišnji dečak, dok je jedan mladić povređen.

Policija sumnja da je uzrok stravične saobraćajke to što je vozač automobila zaspao, prenosi Blic.

U nesreći su stradali Aleksandra Janković (43), Žikica Janković (47), Verica Rašić (42) i četrnaestogodišnji dečak N. R.

U udesu je povređen suvozač Dragan Vučićević (28) i on je smešten u bolnicu u Vinkovcima. On je navodno u stabilnom stanju.

Indexu je potvrđeno da niko od poginulih nije bio vezan, a jedini vezan bio je putnik koji je preživeo. 

Kako javlja HRT, vozač je navodno izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu uz autoput.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je napravio jedan od putnika nakon strašne nesreće:

Na njemu se vidi kako se kolona vozila po mrklom mraku kreće desnom trakom, dok se u levoj nalaze kola Hitne pomoći i policija.

Ispred njih poređana su nekoliko vozila, pored kojih stoje putnici.

Iz policije navode kako je do nesreće došlo kada je putničko vozilo Škoda Oktavia slovenačkih registarskih tablica, u kojem se nalazilo 5 državljana Srbije, sletelo sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu postavljenu uz autoput.

- Od siline udara i zadobijenih povreda smrtno su stradale četiri osobe (42-godišnji vozač kao i putnici iza u vozilu, 14-godišnjak, 43-godišnjakinja i 47-godišnjak), dok je suvozač 28-godišnjak, koji je jedini koristio sigurnosni pojas, lakše povređen - navode iz PU Vukovarsko-srijemske.

VIDEO: Teška saobraćajka na Zrenjaninskom putu

(Telegraf.rs/ HRT/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka

    25. april 2019 | 12:27

    SRBI VEZUJTE POJAS BRE,DOKLE VISE OVAKVE VESTI

  • 937

    25. april 2019 | 12:19

    Ljudi nemojte voziti kad ste umorni, svi polazimo od toga "ma mogu ja" a to je greska, stanite negde odmorite, zamenite se u voznji...vidite kako se gine zbog umora i nemarnosti..

  • mile

    25. april 2019 | 12:58

    zivim na zapadu i ovde se podrazumeva da se vezuje pojas od klinaca do baba i deda, stalno ide kampanja na tv da se treba vezivati. Dodjem u Srbiju kod mojih gledaju me kao ludaka sto se vezujem, podsmevaju mi se jer zaboga - mnogo brinem treba da se opustim...A ako im prebacim da treba da se vezuju, pocinju da se svadjaju recima - gledaj svoja posla - ti si dosao sa zapada da mi solis pamet...ti se vezi, a mene pusti. Da pojas ne bi aktivirao pistanje oni ga zakace pa sednju preko njega. Zasto braco Srbi ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA