≫ 

Fotografije smrskanog automobila u kom je poginulo četvoro Srba: Brzinometar ostao zakucan na 140 km na sat! (FOTO)

Vozilo je jako oštećeno, aktivirana su oba vazdušna jastuka

  • 2

Četvoro državljana Srbije poginulo je rano jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod odmarališta "Bošnjaci". Očevici kažu da su od siline udarca sve osobe izletele iz automobila! U kolima je jedino ostao mladić iz Beograda, koji je navodno putem aplikacije "Tražim prevoz" krenuo u Sloveniju sa njima.

Prema prvim informacijama, u nesreći su stradali Vladica Rašić (42) i njegov sin N. R. (14) iz Kruševca, kao i Aleksandra Janković (43) i Žikica Janković (47).

Foto: www.24sata.hr

U udesu je povređen suvozač, Beograđanin Dragan Vučićević (28) i on je smešten u bolnicu u Vinkovcima. Povređeni mladić je u stabilnom stanju.

Foto: www.24sata.hr

Od siline udara svi putnici su ispali iz automobila, osim suvozača koji je preživeo i to najverovatnije zato jer je bio vezan.

Foto: www.24sata.hr

Prema prvim informacijama, brzinometar je ostao zakucan na 140 na sat.

Foto: www.24sata.hr

- Od siline udara i zadobijenih povreda stradalo je četvoro, dok je suvozač, koji se jedini koristio sigurnosni pojas, lakše povređen - navode iz PU Vukovarsko-sremske.

Foto: www.24sata.hr

Kako saznaje Večernji, preživeli je 28-godišnjak iz Beograda koji je na put u Sloveniju krenuo putem aplikacije "Tražim prevoz".

Foto: www.24sata.hr

Jedini je u automobilu bio vezan. Na mestu nesreće tri su osobe smrtno stradale dok su četvrtu osobu pokušali da reanimiraju u vinkovačkoj bolnici.

Foto: www.24sata.hr

- Osoba koja je preživela zadobila je lakše telesne povrede i u stanju je šoka. Trebalo bi da ostane na posmatranjima još nekoliko dana nakon čega će biti otpušten kući - rekla je Sonja Marinković, portparol Opšte Županijske bolnice Vinkovci.

Foto: www.24sata.hr

Škoda oktavija karavan nakon nesreće je odvezena kod automehaničara u Županju. Vozilo je jako oštećeno, aktivirana su oba vazdušna jastuka, a brzinometar je ostao blokiran na nekih 140 km/h.

(Telegraf.rs/Vecernji.hr/Foto: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Apachy

    25. april 2019 | 15:57

    Kao da bi ih spasilo da se skazaljka zakucala na 130 km

  • Max

    25. april 2019 | 16:43

    Cuj aplikacija za prevoz...Ljudi vozite se sa profesionalnim vozacima ne stavljajte glavu u torbu zbog glupih aplikacija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA