Zoran uhapšen na dan ćerkine svadbe: Pijan išamarao suprugu, pa umesto da slavi on proveo noć iza rešetaka

U subotu oko 15 sati, između Zorana i njegove supruge izbila je prvo svađa, a potom i fizički sukob

  • 1

Zoran iz Vinkovaca uhapšen je na dan ćerkine svadbe jer je tokom slavlja ošamario bivšu suprugu. Predsednik Udruženja veterana 5. Gardijske brigade Sokolovi iz Vinkovaca i predsednik Hvidre Vinkovci (Zajednica županijskih zajednica, udruženja i članova), Zoran Marunček (56), u subotu oko 15 sati završio je u pritvoru, gde su ga odvezli na trežnjenje zbog nasilja u porodici, piše 24sata.hr.

Tog je dana porodica Marunček slavila ćerkinu udaju. U kući Marunčekovih okupljali su se gosti. Oko 15 sati, nezvanično se saznaje, između Zorana i njegove supruge izbila je prvo svađa, a potom i fizički sukob. Kako navodi policija, koja je na događaj došla po pozivu treće osobe, Marunček je imao 1,7 promila alkohola u krvi i zbog toga što je pijan udario suprugu (52) odveli su ga u policijsku stanicu.

Između Zorana i njegove supruge izbila je prvo svađa, a potom i fizički sukob, Foto: Profimedia/imageBROKER

- Uhapšeni muškarac zadržan je u stanici do otrežnjenja, nakon čega će biti ispitan, a protiv njega će biti podnesena prijava Opštinskom državnom tužilaštvu za nasilje u porodici - kratko su saopštili u policiji dodajući da im nije poznato da li je supruga Marunček zatražila lekarsku pomoć nakon što ju je muž udario.

- A udarac je zapravo bio šamar zbog kog je uvređena supruga podigla veliku prašinu ne mareći za ćerkinu svadbenu proslavu - kažu prijatelji porodice.

GODINAMA NE ŽIVE ZAJEDNO

Supružnici Marunček, kako se nezvanično saznaje, već godinama ne žive zajedno i gospođa Marunček tog je dana samo došla ćerki na venčanje.

- Šokirani smo događajem jer Zoran apsolutno nikad nije ni agresivan ni nasilan. Totalno je suprotno. Znamo da ima nerešene odnose sa ženom, ali to je između njih. On nikad ni ne pije. Verovatno je na proslavi dao sebi malo oduška, pa ga je previše uzelo. Uglavnom, strašno je što je zbog gluposti ćerka ostala bez očeve pratnje do oltara na svom venčanju i što joj otac na kraju uopšte nije bio na svečanoj večeri nego iza rešetaka u policiji.

Uvređena supruga podigla veliku prašinu ne mareći za ćerkinu svadbenu proslavu, Foto-Ilustracija: Profimedia/Panthermedia

SVATOVI OGORČENI

- Svi su svatovi bili ogorčeni jer je Zoran dobar otac, koji se i brinuo o deci - kažu Zoranovi saborci, od kojih su neki bili među svatovima.

U vinkovačkoj bolnici kažu kako tokom proteklog vikenda nisu imali nijednu intervenciju prema žrtvi porodičnog nasilja niti je takvu pomoć potražio iko u bolnici. Nakon što proanaliziraju prijavu policije u Opštinskom državnom tužilaštvu, odlučiće hoće li protiv Marunčeka biti podignuta krivična prijava ili će biti predat sudiji za prekršaje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    30. april 2019 | 05:24

    Kakve mi veze imamo sa ovim,ili bolje reci kakve veze ima bilo ko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA