Ni traga od dečaka već četvrti dan, nastavlja se potraga za detetom koje je upalo u nabujalu reku

U potrazi će danas učestvovati i službenici Civilne zaštite Republike Srpke

  • 2

Potraga za šestogodišnjim dečakom biće nastavljena i danas, a u potrazi će, osim ranijih učesnika, učestvovati i službenici Civilne zaštite Republike Srpske.

Pretraga terena, obala korita reke Bosne čamcima i bespilotnim letelicama protekla tri dana nije dalo optimistične rezultate, prenosi Klix.ba.

U mestu Begov Han, na ušcu potoka u reku Bosnu juče je bila angažovana i mehanizacija koja je uklanjanjala peščane nanose zbog sumnje članova porodice da je telo zatrpano ispod peska.

Na zahtev Federalne uprave civilne zaštite akciju su od juče pojačali službenici Republickog centra civilne zaštite Republike Srpske.

U akciji će i danas, kao i ranijih dana, osim meštana učestvovati i pripadnici GSS-a, rafting klubova i civilnih zaštita.

Pogledajte video: Gradonačelnik Karlovca: Reka Kupa pravi probleme

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 17. maj 2019 | 09:47

    U ovakvim situacijama cak ni profesionalni plivac ne bi imao sanse protiv tolike snage vode, a kamoli decak od 6 godina koji mozda nije znao ni da pliva uz to se sigurno i uspanicio i tu je kraj.. zao mi je stvarno tako malo dete ali budimo realni, ogromna sreca je ako je preziveo.

  • w

    17. maj 2019 | 10:41

    Niko nebi se snašo u takom paklu kamo jadno dijete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA