Jeziva nesreća u Severnoj Makedoniji: Automobil se zabio u drvo, 6 vatrogasaca seklo zgužvano vozilo da bi izvukli beživotno telo vozača

Iznenada je automobil skrenuo sa puta, nije poznat razlog

  • 0

Stahovita saobraćajna nesreća se dogodila na ulazu u selo Bosilevo juče oko 23 sata na magistralnom putu od Strumice prema graničnom prelazu Novo Selo na jugu Severne Makedonije u kojoj je život izgubio I.G. (61) iz sela Bosilevo.

On je sa svojim automobilom "fijat bravo" izleteo sa puta i zakucao se u drvo. Od siline udarca auto je skroz bio uništen, a čak šestorica vatrogasaca iz Protivpožarne jedinice iz Strumice su sa specijalim hidrauličnim alatom morali da seku zgužvano vozilo da bi iz njega izvadili beživotno telo vozača, čiju smrt je konstatovala ekipa Hitne pomoći.

saobracajka kod strumice Printskrin: Youtube/TV Sitel

Uviđaj na mestu nesreće izvršila je ekipa SUP iz Strumice, a ostalo je nepoznato kako je došlo do nesreće i koji su bili razlozi što je auto iznenada skrenuo s puta i udario u drvo.

Više sreće je imao vozač kamiona sa prikolicom "Skanija", B.J. (59) iz Bogdanaca koji se na auto-putu Negotino - Veles sa teškim teretnim vozilom zabio u betonske ostatke stare naplatne stanice "Gradsko", nakon čega se prevrnuo.

saobracajka kod strumice Printskrin: Youtube/TV Sitel

Teško povređeni vozač kamiona B.J. je prenet u bolnicu u Veles, a policija iz tog grada je izvršila uviđaj na mestu nesreće.

Na Fejsbuk stranici Zid saobraćajnog srama objavljena je fotografija ove nesreće uz komentar da je prava sreća što je vozač kamiona ostao živ.

- Postavite odgovarajuću signalizaciju kada ostavljate betonske ostatke kao čireve od stare putarine. Ćak i najiskusniji vozači, poput onih koji voze kamione greše jer uveče i tokom noći nema odgovarajućih znakova da se tu nalaze ostaci stare putarine odkako su postavljeni novi naplatni punktovi na rastojanju od samo nekoliko metara. Vozač Hitne pomoći je rekao da je ovo šesti slučaj saobraćajke na tom mestu odkako je preseljena putarina, napisao je jedan korisnik Fejsbuka.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA