≫ 

Milenku su se smejali dok je ginuo: Mislili su da vozi pijan, a on je umirao zbog napada dijabetesa (VIDEO)

Milenko je celog života bio heroj, a onaj koji ga je snimao kako gine obična je kukavica

  • 14

Na društvenim mrežama pojavio se snimak pod opisom smrt uživo na putu u blizini Mostara, na kojem se vidi kako jedan auto sve vreme vozi u cik-cak. Onaj koji je to snimao mirno prati ovu rizičnu vožnju i komentariše da je vozač pijan, a kada se na kraju isti zakuca u autobus i pogine, onaj koji snima bez trunke emocija komentariše "e, to je snimak legendo".

Kada je jedan od prijatelja poginulog Milenka Pudara objavio pozadinu priče, mnogi su se zapitali kakvi smo to ljudi postali. Naime, dok je muškarac koji je snimao Milenkovu smrt uz smeh komentarisao "pijanog vozača", Milenko je proživljavao pravu dramu jer je imao napad šećerne bolesti. Banjalučanin Milenko Pudar je bio deminer i, kako navodi njegov prijatelj, očistio hiljade hektara zemljišta koje je vraćeno porodicama koje od zemlje žive.

- Kada se bavite jednim od najopasnijih poslova na svetu, onda je jedini lek biti pozitivan svakodnevno. Takav je upravo bio i Milenko, imao je lek za sve, osim za svoju šećernu bolest  - stoji u priči Deana Savičića iz Banjaluke kojom se oprostio na Fejsbuku od Milenka.

- Godine svog života proveo je u šumama otkopavajući mine i moleći Boga da i taj dan prođe mirno i da tišinu dana ne prekine sablasna eksplozija, a već jednom je svedočio pogibiji kolege na terenu. U svojoj karijeri spasao je hiljade života, a mi juče nismo uspeli jedan jedini, njegov - navodi se.

Zgrožen komentarima osobe koja je snimala, Milenkov prijatelj je u oproštajnoj poruci naveo i da je postojao način da se određenim ponašanjem ostalih učesnika, jučerašnja nesreća mogla sprečiti.

- Čovek koji je snimao verovatno nije znao da se i Milenkova duša u tom trenutku smejala, jer je u smrt otišla sama i nije odvela nikog drugog, što bi verovatno bio slučaj da se umesto autobusa našao automobil. Nije Milenko juče nastradao, on će kroz svoja dela nastaviti da živi, nastradali smo mi… - zaključio je Savičić.

VIDEO: Predsednika Moldavije od sigurne smrti spasao vozač

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vucica

    21. maj 2019 | 20:18

    E moj "snimatelju",karma je cudo.Moli Boga da te postedi.

  • Šone

    21. maj 2019 | 20:17

    U Nemačkoj su drastične kazne, što se tiče snimanja saobraćajnih nesreća itd. Isto bi trebalo uvesti i kod nas, pa da vidimo ko bih još snimao.

  • Nada

    21. maj 2019 | 20:12

    Mene interesuje kako spava snimatelj??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA