Hrvata iz Berana pretukli, pa mu zapalili kiosk: Sada želi da proda kuću i odseli se, jer se ne oseća bezbedno

Njegovu kuću 24 sata čuva policija

  • 9

Hrvat iz Berana Igor Tomkić odlučio je da proda kuću u naselju Dolac, gde je krajem marta pretučen i gde mu je zapaljen kiosk.

Tomkićevu kuću 24 sata obezbeđuje policija, osumnjičeni za napad na njega i njegovu imovinu su uhapšeni, ali on se, kako kaže, ne oseća sigurno, prenosi RTCG pozivajući se na Vijesti.

- Ne znam da li ću samo napustiti taj kvart ili otići iz Berana - rekao je Tomkić.

Tomkića su dvojica mladića, M. R. (25) i N. P. (19), pretukla krajem marta u njegovom kiosku u naselju Dolac.

Oni su brzo uhapšeni, a samo dva-tri dana kasnije njihov treći drug A. S. (21) zapalio je Tomkićev kiosk, navodno zbog odmazde jer su mu uhapšeni prijatelji.

Ovaj slučaj poprimio je, navodi RTCG, šire političke razmere zbog činjenice da je Tomkić hrvatske nacionalnosti i da mu, kako je tada rekao, grupa huligana iz tog naselja već godinu i po preti i vređa ga na nacionalnoj osnovi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    23. maj 2019 | 12:23

    Samo Srbi u CG nemaju nikakva prava, ovaj folirant ce na osnovu toga sto je hrvat da profitira. Iza njega stali hrvati a za nas Srbe nema pravde, jer ni od koga nemamo podrsku. Nema PREDAJE, neka bude borba neprestana DO POBJEDE!!!

  • ноћ

    23. maj 2019 | 10:01

    Ви сте своји што бежиш ... 🤣

  • Crni

    23. maj 2019 | 10:35

    Laze covjek sve. Naucili ga ovi iz hrvatske partije iz CG da malo place. Sad je dobio od drzave CG 10 hiljada eura. Pa mu je malo. Hoce jos. A nas Srbe ne fermaju pet posto u CG. Ako Srbin u CG nesto trazi, odmah te salju na Srbijansku ambasadu u CG. A drugim sve ispunjaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA