Crnogorac uhapšen zbog sumnje da je obljubio devojčicu od 12 godina

Biće zadržan do privođenja nadležnom sudiji za istragu

  • 0
Pedofil, pedofilija, silovanje, nasilje u porodici, nad decacima, muskarcima, dete, zlostavljanje, maltretiranje Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Pixabay

Crnogorska policija uhapsila je Z. Ž. punoletno lice, crnogorskog državljanina, zbog postojanja sumnje da je obljubio dvanaestogodišnju devojčicu.

- Policija je, postupajući po prijavi Centra za socijalni rad, preduzela neophodne mere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti navedenih u prijavi. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je Z. Ž, zloupotrebljavajući poverenje deteta, u jednom gradu na teritoriji Crne Gore počinio ovo krivično delo - saopštila je policija, prenose Novosti.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu koji je naložio da se Z. Ž. uhapsi zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba sa detetom.

- Tužilac je za njega doneo rešenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privođenja nadležnom sudiji za istragu. U cilju zaštite identiteta i integriteta lica oštećenog u ovom događaju, budući da se radi o maloletnoj devojčici, ni ovog puta nećemo saopštiti druge detalje kao što su grad u kojem se događaj desio, prebivalište osumnjičenog, inicijale oštećene maloletnice ni ostale podatke na osnovu kojih bi eventualno maloletna žrtva mogla da bude prepoznata a samim tim i dodatno viktimizovana - saopštila je povodom ovog užasavajućeg događaja Uprava policije Crne Gore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA