≫ 

Devojčicu (7) iz Zagreba pokosio automobil dok je sa ocem prelazila ulicu preko pešačkog prelaza: Pre strašne nesreće uklonjeni ležeći policajci

Meštani su pozvali stručnjake da spale svoje diplome jer su uklonili ležeće policajce

  • 1

U Zagrebu se sinoć oko 21 sat dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala devojčica dok je sa ocem prelazila ulicu preko pešačkog prelaza.

Kako je kratko saopštila policija, nesreća se dogodila nešto iza 21 sat na Karlovačkoj cesti.

- U naletu automobila poginulo je dete - javili su iz policije.

Prema neslužbenim informacijama, poginula je devojčica koja je imala sedam godina. Na nju je, dok je prelazila ulicu u pratnji oca preko pešačkog prelaza, naleteo automobil marke BMW krapinskih registracijskih oznaka.

Zbog nesreće je na toj deonici puta bio zaustavljen saobraćaj.

BESNI MEŠTANI POZVALI STRUČNJAKE DA SPASE SVOJE DIPLOME

Stanovnici Blata potreseni su ovom tragedijom. Na Fejsbuku prozivaju saobraćajne stručnjake jer su sklonili ležeće policajce s ulice. Krive ih za tragediju.

- Dragi većnici VMO Blato, danas je ugašen život jednog malog anđela na našoj Karlovačkoj ulici na kojoj su "veliki saobraćajni stručnjaci' odlučili kako treba osigurati saobraćaj na istoj. E, pa mislim da bi te stručnjake trebalo opet pozvati i reći im da svoje diplome zapale jer našoj saobraćajnoj situaciji nisu pomogli, nego su zaslužni za tragediju koja se danas dogodila. Naime, da su se vratili ležeći policajci koji su nekada bili postavljeni, možda do ove tragedije ne bi došlo. Ali stručnjaci su rekli da "ležeći policajci doprinose smirivanju saobraćaja, ali isto tako štetno deluju na objekte u neposrednoj blizini u smislu pucanja fasada i statičkog oštećenja objekata usled velikih vibracija i buke koju proizvode vozila prolazeći preko njih - napisala je jedna stanovnica Blata, a s njom su se složili mnogi.

- Strašno, eto dragi "stručnjaci", zbog vaših procena izgubljen je jedan mladi život - piše još jedan stanovnik.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sudija

    24. maj 2019 | 13:38

    Svugdje na Zapadu je pjesacki prelaz svetinja kao i znak STOP gdje je obavezno zaustavljanje ako su pjesaci na njemu. Kad cete nesto pametno prepisati od drugih jer glumite vise pametne nego sto jeste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA