Otac devojčice koja je poginula u Zagrebu u suzama ispričao kako je došlo do tragedije: Moja Greta je krenula, a on je dojurio, koja je to brzina bila (VIDEO)

Mala Greta je imala samo sedam godina

  • 1

U Zagrebu se sinoć oko 21 sat dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je stradala devojčica od sedam godina, Na nju je, dok je prelazila ulicu u pratnji jednog roditelja, oca, preko pešačkog prelaza, naleteo automobil marke BMW.

HRT je razgovarao sa ocem devojčice koji je bio sa njom u trenutku kada ju je udario automobil.

U suzama je opisao šta se sinoć dogodilo.

- Uzeo mi je dete, uzeo mi je ceo život. Neće proći tako lako. Ja sam stajao na zebri, jedan je dojurio odozgo. Stao sam tu i rekao curama da sačekaju, kako ovaj juri. Stali smo. I ja slušam, rekoh nema nikoga. Ne vidim nikoga i ja kažem da možemo. I moja Greta je krenula i ovaj je dojurio, koja je to brzina bila... Vidite, nema tragova kočenja, da, nema ničega, 80, 90, 100 - rekao je otac.

Iz policije su saopštili da je oko 21 sat i 5 minuta, u mestu Blato, 33-godišnjak pod uticajem alkohola od 0,34 promila naleteo na devojčicu.

- Usled naleta automobila dete je smrtno stradalo. Uviđaj je obavila zamenica nadležnog državnog tužioca, a bio je obustavljen i saobraćaj. Istraga je u toku - saopšteno je iz policije.

Pogledajte video: Teža saobraćajna nesreća na izlasku iz Lajkovca

(Telegraf.rs/HRT)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    25. maj 2019 | 12:21

    Vozač je kriv ali je i otac morao da bude mnogo oprezniji. Ovim današnjim muškarcima ne možeš poveriti ni nacrtanu ovcu da čuvaju a ne tek decu. Nesposobni za život.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA