Ekološka katastrofa na reci Vrbas: Ogromna mrlja se proteže nekoliko stotina metara (VIDEO)

Fotografije Vrbasa podelio je na svom Fejsbuk profilu poslanik Milan Svraka i pokazuje do čega je dovelo zagađenje reke Vrbas

  • 3

Gotovo pa horor fotografije reke Vrbasa u Bočcu, šokirale su javnost u regionu. Ogromna mrlja proteže se nekoliko stotina metara.

Izgleda kao da je neko nešto prosuo: mulj, naftu ili nešto treće. U svakom slučaju inspekcija bi trebala da izađe na teren.

Juče se po pitanju otpada koji pluta Vrbasom, a zbog pucanja mreže Eko centra Bočac oglasio se i Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke. On je rekao da je Vrbas u nadležnosti Voda Srpske.

- Mi ne možemo biti lideri u rešavanju, niti organizovati sastanak, ali spremni smo da učestvujemo. Eko centar ne može sam da iznese ovaj posao, pa je trenutno sve opterećenje na HE Bočac - rekao je on.

Fotografije Vrbasa podelio je na svom Fejsbuk profilu poslanik Milan Svraka i pokazuje do čega je dovelo zagađenje reke Vrbas.

- Možemo sad da gledamo naš odnos prema vodi, a šta su nas učili voda je izvor života!!! Ko treba da odgovara!!! - napisao je on.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Buka.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladic

    25. maj 2019 | 12:25

    Katastrofa kako su ljudi gadovi

  • Sima kosmos iz dalekog svemira

    25. maj 2019 | 12:21

    Ako i ovoga puta odgovorni prodju bez kazne kao i mnogi pre ovoga ne vidim svrhu postojanja i rada nadležnih institucija izadjite gospodo na teren obujte čizme radna odela i radite vaš posao za koji ste plaćeni potrovaće nas kao zamorčiće a vi i dalje samo ćutite

  • Timocanin

    26. maj 2019 | 16:56

    Zao mi je ,najlepsi deo Republike Srpske potez Banjaka Luka -Mrkonjic grad . Braco ne dozvolite vise ovako nesto .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA