Pritvor za mladića koji je izazvao pometnju kod Sarajeva: Bežao od policije, pa se zakucao u njihov automobil

Tom prilikom povređena su trojica pripadnika MUP-a

  • 0

Sudija za prethodni postupak Opštinskog suda u Sarajevu prihvatio je predlog sarajevskog Tužilaštva i odredio jednomesečni pritvor Jasminu Bajiću (19), rođenom u Goraždu, a nastanjenom u Sarajevu, koji se sumnjiči za napad na službenu osobu u obavljanju poslova bezbednosti.

Pritvor mu je određen zbog bojazni da bi nakon puštanja na slobodu mogao ponoviti krivično delo, potvrđeno je za Faktor u sudu.

Bajić je uhapšen u petak, nakon što je u ranim jutarnjim satima izazvao pravu pometnju na putu od Ilidže do Pazarića, gde je, nakon potere, udario u policijsko vozilo, koje se prevrnulo, te su tom prilikom povređena trojica pripadnika MUP-a KS, od kojih jedan teže.

On je prvo oko 3.30 časova izazvao udes na području opštine Novi Grad, te umesto da se zaustavi, pobegao s mesta nesreće.

Policija ga je bezuspešno pokušala zaustaviti na Ilidži, nakon čega je krenula u poteru za njim, da bi se on dolaskom u naselje Pazarić namerno zabio u policijsko vozilo, koje se prevrnulo i udarilo u ogradu.

(Telegraf.rs/Faktor.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA