Radnika iz Višegrada prepolovila mašina za beton: Iza nesrećnog čoveka ostalo dvoje dece

Meštani koji su videli tragediju ispričali su da je mašina prepolovila čoveka

  • 3

Pedesetogodišnji radnik E. G. preminuo je juče na radnom mestu pošto je njegovo telo zahvatila mašina za pravljenje betona u naselju Doglodi u Sarajevu, piše klix.ba.

Kako je rekla portparolka MUP-a KS Suvada Kuldija, tragedija se dogodila oko 12.05 sati u krugu firme "Bau Beton". Ekipa Hitne pomoći je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt radnika rodom iz Višegrada.

Meštani Dogloda od šoka nisu mnogo govorili. Kazali su da je iza poginulog radnika ostalo dvoje dece. Na mestu nesreće i danas su vidljivi tragovi krvi, a policijska žuta traka i dalje stoji na mestu gde je mašina usmrtila radnika.

MAŠINA PREPOLOVILA ČOVEKA

Meštani koji su videli tragediju kazali su da su bile užasne scene i da je mašina prepolovila čoveka. Saznajemo da je radnik koji je stradao ušao u mašinu za mešanje betona kako bi je očistio i da je mašina nesrećnim slučajem pokrenuta, što je bilo kobno za nesrećnog čoveka.

Policija je zajedno s inspektorom za rad i Tužilaštvom Kantona Sarajevo izvršila uviđaj i rade na daljem dokumentovanju ove tragedije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mujo

    8. jun 2019 | 09:39

    Uvesti zakonsku obavezu da se na prekidace stavlja katanac ciji kljuc ima samo radnik koji ulazi u masinu. To je jednostavan I jeftin postipak, a garantuje 100% zastitu od nepazljivog pokretanja masina. Primenjuje se vec 30tak godina u razvijenom svetu.

  • Mića

    8. jun 2019 | 10:57

    Ovde se radi o ubistvu !! Neko je ubio ovog Čoveka !!

  • Dr

    8. jun 2019 | 10:47

    Nije ga sama prepolovila. Nego je neko ukljucio dok je on bio unutra. Ubistvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA