Iz zgužvanih vozila vatrogasci izvukli dva mrtva tela: Stravična saobraćajka u Skoplju

Kada su videli uništena vozila i mrtva tela, neki od rođaka poginulih vozača su izgubili svest

  • 3

Dve osobe u poginule u strahovitoj saobraćajnoj nesreći koja se zbog neprigalođene brzine sinoć dogodila u Skoplju, a vatrogascima je trebalo vremena da iseku lim zgužvanih vozila i iz njih izvuku mrtva tela vozača.

Iz policije su saopštili da se nesreća dogodila oko 22 časa na bulevaru "Boris Trajkovski" gde su se direktno sudarili „Folksvagen golf“, sa kojim je upravljao Š.S. (21) iz skopskog sela Batinci i „Pežo“, za čijim se upravljačem nalazio Z.Đ. (48) iz Skoplja.

Skoplje, saobaracajna nesreca Stravičan sudar u Skoplju Printskrin: Youtube/TV24

Žrtve su sami bili u svojim automobilima. Nakon strahovitog sudara vozila su bukavlno bila zgužvana, a pripadnici vatrogasne službe grada Skoplja su morali da sa specijalnim alatima seku lim uništenih automobila da bi iz njih izvukli mrtva tela dvojice vozača.

Prve nezvanične informacije govore da je uzrok ove strahovite nesreće bila prebrza vožnja. Očevidci kažu da je do udesa došlo kada je jedan automobil, vozeći preko 160 kilometara na sat, preticao drugo vozilo i direktno se sudario sa autom koji mu je dolazio u susret. Na to uakzuje i činjenica da na asvaltu nije bilo tragova kočenja.

Skoplje, saobaracajna nesreca Zgužvana vozila Printskrin: Youtube/TV24

Bulvar „Boris Trajkovski“ je sinoć do kasno u noć bio prepun uznemirenih građana i rodbine nastradalih, a saobraćaj je više sati bio u pekidu. Kada su videli uništena vozila i mrtva tela, neki od rođaka poginulih vozača su izgubili svest, pa je morala da interveniše i Hitna pomoć.

Ovo je za samo mesec dana bila druga smrtonosna nesreća na ovom bulevaru. U predhodnom sudaru sa kamionom, koji se desio svega stotinjak metara dalje od

sinoćešnje nereće, život je izgubilo čak petoro ljudi. Žitelji ovog dela Skoplja svedoče da se uprkos ograničenju brzine na 50 kilometara na sat, na ovom bulevaru prebrzo vozi, a deo ulice gde se dogodila saobraćajka je relativno tesna.

Na mestu sinoćnje nesreće policija je izvršila uviđaj, a tela poginulih vozača su predata na obdukciju.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    13. jun 2019 | 19:10

    Pa Ovo je strasno, i to se dogodilo u gradu, a ne na autoputu. Uzas

  • ime

    13. jun 2019 | 19:11

    Imam osecaj da je preticao ovaj i golfu, sto je imao 21 godinu...

  • Sexo

    15. jun 2019 | 11:25

    Steta ovaj sa golfom sto lijepo, kulurno u drvo ili bamderu ne opali, skonca i zdravo ovako ubi covjeka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA