Policija zaustavila BMV zbog prebrze vožnje, u vozilo se zakucao kamion i usmrtio dvojicu

Stravična nesreća dogodila se na obilaznici oko Skoplja u Makedoniji

  • 13

Vozač kamiona MAN sa skopskim registarskim oznakama, D.N. (37) iz Kumanova završio je u pritvoru nakon užasne saobraćajne nesreće koja se dogodila na oblizanici oko Skoplja gde je život izgubilo dvoje ljudi.

Naime, dvojica policajaca koji su na tom putu vršili radarsku kontrolu, zbog prebrze vožnje zaustavili su vozilo BMV kojim je upravljao A. A. (22) iz Gostivara, grada na zapadu Severne Makedonije.

Čim je vozač BMV-a izašao iz svog automobila i prišao policajcima, u njegovo vozilo zakucao se kamion MAN, koji je vozio D. N. iz Kumanova. Od siline udara automobil BMV se zapalio i potpuno izgoreo. U njemu je na licu mesta smrtno stradao suvozač R.A. (34) iz Gostivara, koji je ostao u autu da sačeka svog prijatelja A. A.

Kada se kamion zabio u automobil marke BMW, on se zapalilo i "poleteo" napred udarajući u parkirani policijski auto Škoda Jeti. Od siline udara i policijski auto je krenuo napred i pokosio dvojicu policijskih službenika - Safeta Bajramija (37) i G. A. (48), kao i vozača BMV A. A. koji je stajao sa policajcima koji su ga predhodno zaustavili zbog prebrze vožnje.

Svo troje su sa vozilom Hitne pomoći prevezeni u skopsku bolnicu, gde je policajac Safet Bajrami podlegao povredama.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E

    23. jun 2019 | 17:03

    To samo još kod nas i u Makedonji policija zaustavlja auta na auto putu. Van pameti

  • Mile

    23. jun 2019 | 17:35

    Privesti policajce sto zaustavljaju na autoputu a ne na placanju ili izlazu

  • Cacko

    23. jun 2019 | 18:25

    Da su propisno tj na propisnom mestu zaustavili vozaca zbog prebrze voznje, nebi doslo do saobracajne nezgode (policajcima pritvor) pa bi ubuduce vodili racuna i zaustavljali na bezbednom mestu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA