≫ 

Skandalozna odluka Crnogoraca: U Tivtu zabranjen ulaz porodici sa bebom na plažu

Morao je da plati 20 evra ili nema ulaza

  • 10

Na plaži kod hotela “Palma”  u Tivtu onemogućen je ulaz porodici Bilafer iz Bijele. Martin Bilafer je sa suprugom i dvoje djece, dvogodišnjim dečakom i četvromesečnom devojčicom, želio da se okupa na pomenutoj plaži, ali su ga radnici ovezbeđanja sprečili da uđe na plažu.

- Rekli su mi ili da platim 20 evra ili u suprotnom pomenutoj plaži ne mogu da pristupim -rekao je Martin Bilafer.

Bilafer je zbog ovog događaja pozvao predsednika Bokeškog Foruma Andriju Petkovića i na licu mesta ga upoznao sa događajem.

- Nezamislivo je da u našem Tivtu, u našoj Boki, uvek poznatoj po gostoljubivosti dozvolimo da se ovako nešto radi. U pitanju su mala deca, porodica. Ne daj Bože da im se nešto desilo po ovoj vrućini. U svakom slučaju neko zbog ovog događaja mora da snosi odgovornost. Tražimo od nadležnih institucija da ispitaju odgovornost, u skladu sa zakonskim odredbama krivca kazne. U suprotnom u krajnjoj istanci uzećemo pravdu u svoje ruke, a pomoć sem kod Ombudsmana potražiti i kod viših međunarodnih instanci, što svakako neće puno popraviti ionako loš imidž Crne Gore - rekao je predsednik Bokeškog Foruma Andrija Petković.

VIDEO: Cica mica i talas ubica

(Telegraf.rs/CDM)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    24. jun 2019 | 07:21

    Pa druze ima plaze na koje se placa ulaz a imas i plaze gde mozes sa peskirom i suncobranom gde se nista ne placa...sta sad ti kao neznas ...najbolje ti je u bazen se kupaj samo i tamo moras platiti ulaz...

  • zg

    24. jun 2019 | 07:09

    Kakve veze Srbija ima s ovim?

  • Branka

    24. jun 2019 | 07:45

    Pa jel ste ocekivati nesto pametno od crnogoraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA