≫ 

Fatalna Saška zavela sveštenika Ivana: Kum pretukao popa jer mu je vređao dete

Ivan K. je vređao kumovo dete, nazivajući ga melezom jer je iz mešovitog braka

  • 7

Ivan K. pohotni sveštenik iz Dervente, koji je pre više od godinu dana imao aferu sa fatalnom Saškom Kovačević, našao se ponovo na meti interesovanja javnosti, nakon što ga je pretukao kum.

Ovaj sveštenik navodno je vređao kumovo dete, koje je iz mešovitog braka i nazivao ga pogrdnim nadimkom, odnosno melezom. Kumu se to nije svidelo, pa je fizički nasrnuo na Ivana, nakon čega je on završio u bolnici.

Inače, to je isti onaj sveštenik koji je imao aferu sa Saškom Kovačević, ženom zbog koje je prekršio celibat, nakon što ga je ona zavela. Naime, ona mu je jednom prilikom, kada je trebalo da budu intimni, stavila fantomku na glavu. Ivan je, ne znajući, zapravo spavao sa drugom ženom, dok je Saška sve snimala kako bi mogla kasnije da ga ucenjuje.

Fatalna Saška je zbog toga u januaru prošle godine osuđena u Osnovnom sudu u Doboju na godinu dana zatvora. Presuda je izrečena nakon što se Saška nagodila sa Okružnim javnim tužilaštvom u Doboju i potpisala sporazum o priznanju krivice.

Ivan K. nije udaljen iz Katoličke crkve, već je premešten u derventsku župu svetog Jure.

VIDEO: Katolički sveštenik snimao odvezanu decu u kolima dok su pevala ustaške pesme

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA