"Gospodin Niko" novi kandidat za predsednika Hrvatske (VIDEO)

Ulazi u kampanju pod sloganom "Resetujmo Hrvatsku"

  • 20

Anonimni gejmer iz Nina koji sebe zove "Gospodin Nitko" objavio je na Jutjubu svoju kandidaturu za predsednika Hrvatske, a lice je na snimku zamutio, kako bi ostao "niko".

On je u saopštenju za medije naveo da je kao "najpozitivniji političar po izboru građana" odlučio da se obrati javnosti preko jutjuba i da se kandiduje za predsednika, prenosi N1.hr.

"Niko" navodi da je odlučio da krene u kampanju za predsedničke izbore pod sloganom ''Resetujmo Hrvatsku'', a njegov glavni cilj je da probudi mlade i da skrene pažnju na njihove probleme.

- Iako su ovlašćenja predsednika ograničena, smatram da uz današnje kanale komunikacije predsednik može i mora da vrši pritisak na Vladu i Sabor kako bi se sprovodile mere kojima je cilj, između ostalog, sprečavanje demografske kataklizme. Već mesecima gospodin Nitko je jedan od najpozitivnijih političara u Hrvatskoj i u samom je vrhu po simpatijama građana. Podstaknut svojom popularnošću gospodin Nitko smatra da je njegova dužnost i odgovornostda se kandiduje za predsjednika Hrvatske -  rekao je gospodin Niko.

"Niko" kaže da je hardkor gejmer, zaljubljenik u alpinizam i penjanje, kao i da se zalaže za kulturu pametnih gradova. 

Rodom je iz Nina, ima ženu i sina.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TIŠINA

    8. jul 2019 | 13:38

    Hranu iz narodne kuhinje svakog dana uzme 11.250 Beograđana Prosečna plata u Hrvatskoj skoro duplo veća nego u Srbiji Rekordan rast BDP-a: Hrvatska ima 4,7% najveći rast u EU MIGRACIJSKI PREOKRET Povratak Hrvata - lani kući došlo 26.000 ljudi ''Baby boom'' Najveći plus u zadnjih deset godina: Lani u Hrvatskoj rođeno 791 dijete više nego 2017.

  • dobrica

    8. jul 2019 | 13:48

    A mi slušamo laži , a najgori smo. Standard katastrofalan.

  • Vera

    8. jul 2019 | 13:45

    Ma sve vam je uzalud pa svi jako dobro znamo da je Kolinda dobila drugi mandat još kad je bacila bistu druga Tita i kad se kandiduje to će malo još da potera i rešena stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA