≫ 

Umrla devojčica (4) koju je otac ostavio u pregrejanom automobilu u Istri

Devojčica je podlegla posledicama toplotnog udara i dehidratacije

  • 21

Umrla je četvorogodišnja devojčica koju su radnici gradilišta pronašli u zatvorenom automobilu u Rovinjskom Selu u Hrvatskoj.

Kako saznaje IstraIN, pozivajući se na poverljive izvore, devojčica je podlegla posledicama toplotnog udara i dehidratacije, zbog kojih su joj bili oštećeni vitalni organi.

Iz policije su za IstraIN rekli da više nisu nadležni za davanje informacija te su uputili na Državno tužilaštvo u Puli, gde do objavljivanja ovog članka nisu bili dostupni kao ni Služba za odnose s javnošću KBC-a Rijeka, u koji je devojčica bila smeštena.

Podsetimo, u Rovinjskom Selu u četvrtak 4. jula u poslepodnevnim satima otac je devojčicu ostavio u vrelom automobilu kako je ne bi budio a da pritom nije upalio klimu u autu. Uz to je zatvorio sve prozore da u automobil ne ulazi prašina s gradilišta.

Kako pričaju meštani Rovinjskog Sela, devojčicu su, u besvesnom stanju, nakon dva sata pronašli radnici u automobilu nakon čega je pozvana Hitna pomoć.

Nakon toga je hitno prvo prevezena u pulsku Opštu bolnicu, a potom je prebačena u riječku.

VIDEO: U ovom bazenu se utopila devojčica (4) iz Pančeva

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    9. jul 2019 | 10:35

    pa kakvi su to roditetlji majko mila...strasno

  • Danica

    9. jul 2019 | 12:51

    Zastane mi knedla u grlu kad ovoko nesto procitam ,I takva SE best probudi u meni da bih mogla da eksplodiram . Da li je moguce da postoje nepismeni ljudi u 21.veku? Dete bez kiseonika ,neobezbedjeno .....Sramota. Dva SATA tako samooooooo!!!!!!!!!! Neodgovorno do besvesti . Bolesno ,Bolesnoooo,!!!!!!

  • majalena

    9. jul 2019 | 10:49

    Katastrofa.Ovo je kriminal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA