Radnicima tunela kod Zenice redovno psuju majke, a onda se pojavio Milorad Dodik i izvadio 100 evra

Radnici oduševljeni gestom predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika

  • 22

Otkad su počeli radovi na rekonstrukciji tunela Vranduk kod Zenice, hiljade vozača koji prolaze ovom deonicom, osim što negoduju zbog samih radova i kilometarskih kolona, dosta kritika upućuju i na adresu radnika.

I dok su to sasvim "obični ljudi" koji zarađuju za svoju platu, često se dešava da im vozači dobacuju, psuju, a oni pod dejstvom alkohola umeju da pređu u drugu saobraćajnicu i tako im ugroziti živote, piše "Avaz".

Međutim, da umeju da se dogode i lepe stvari, govori sinoćnji primer, kada je tunelom, tvrdi radnik firme “Hering”, koja je i izvođač radova na rekonstrukciji, prošao Milorad Dodik, predsedavajući Predsedništva BiH.

- I dok nam pojedinci psuju majku, naišao je Milorad Dodik kroz tunel i radnike počastio sa 200 konvertibilnih maraka (100 evra) – tvrdi radnik.

Radnici su se od tog novca počastili sokovima, a itekako im znači što ima i onih koji razumeju njihov trud koji svakodnevno ulažu u radove na tunelu Vranduk te da oni rade onoliko koliko je zapravo u njihovoj mogućnosti, prenosi "Srpskainfo".

Na ovom nesvakidašnjem gestu, pogotovo od predsedavajućeg Predsedništva BiH, radnici su neizmerno zahvalni.

Inače, rok za završetak radova na tunelu Vranduk je mart naredne godine, kada će biti okončan haos koji mesecima vlada na najfrekventnijem putu u Federaciji BiH, onom M-17.

(Telegraf.rs/Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA