Urinirali među gostima i gađali konobare čašama: Incident u Zadru na nacionalnoj osnovi

Usledilo je i vređanje vlasnika Splićanina jer je otvorio lokal u "njihovom gradu"

  • 9
Zadar, restoran, incident Foto: Printskrin/Facebook

U restoranu Butler grill na Jazinama u Zadru dvojica muškaraca jutros su napravila incident za vreme kog su porazbijali deo lokala, urinirali među gostima, bacali stolice, gađali konobare i vređali zaposlene u lokalu na nacionalnoj osnovi, javlja Zadarski.hr.

Na službenim stranicama Butler grila, koji je nedavno otvoren na mestu nekadašnjeg Posh puba, sami vlasnici su napisali šta se rano jutros dogodilo.

- Dragi svi, zbog vandalskog napada dvojice naših sugrađana danas smo, zbog policijskog uviđaja, zatvoreni do 15 sati. Napadači su porazbijali pola lokala i zato  ćemo štetu nastojati da saniramo čim pre kako bismo bili spremni da vas dočekamo u dostojnom ambijentu.

Vređanje naših zaposlenih na nacionalnoj osnovi nećemo i ne smemo tolerisati, vređanje vlasnika lokala, inače Splićanina, jer se drznuo da pokrene posao u “njihovom gradu” je najniži oblik primitivizma i necivilizacije i protiv ovakvih stvari ćemo se boriti svim svojim sredstvima i mogućnostima.

Uriniranje po restoranu ispred mahom stranih gostiju, bacanje stolica i gađanje konobara čašama zbilja nije slika koju želimo da pošaljemo turistima koji su naš grad, u najboljoj nameri, došli da posete -  napisali su na svom profilu iz Butlera grilla.

U PU Zadar kažu kako su njihovi službenici po primanju dojave izašli na teren i zatekli počinioce u razbijanju inventara restorana.

Oba muškarca su privedena i trenutno je u toku istraga koja bi trebalo da rasvetli sve okolnosti ovog događaja.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brana

    14. jul 2019 | 18:36

    Ovi rvati su izgleda pojeli sve lude krave!

  • Nikodin

    14. jul 2019 | 20:02

    Koliko Srbin treba bit budala da tamo ode na letovanje?

  • Laki

    14. jul 2019 | 19:27

    Besnilo se širi Hrvatskom. Trebaju kao obaveznu uvesti vakcinu protiv besnila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA