≫ 

"Mujo, operi zube i istuširaj se": Skandalozan odgovor gostu vlasnika vile u Rovinju

Gostu je recenziji vile "Pasis" napisao da je uopšteno bilo u redu, ali se požalio na buku i neugodan miris u sobi

  • 6
Muja gost

Foto: Pixabay, booking.com

Kada je na stranici booking.com objavio recenziju rovinjske vile "Pasis" u kojoj se požalio na neugodan miris u sobi, gost verovatno nije ni sanjao da će ga vlasnik u odgovoru prvo osloviti kao Muju, a potom mu preporučiti tuširanje i pranje zuba.

Premda mu je recenzija javna, ne spominjemo ime i prezime gosta jer je, razumljivo, želeo da ostane anoniman.

Uglavnom, na engleskom je u recenziji vile "Pasis" napisao da je uopšteno bilo u redu, ali se požalio na buku i neugodan miris u sobi. Ubrzo je stigao odgovor u kom mu se vlasnik, takođe na engleskom, prvo obraća s "dragi gospodine Mujo", a potom dodaje: "Što se tiče mirisa u vašoj sobi, pretpostavljam da vas je majka naučila da perete zube i istuširate se pre spavanja."

Pasta za zube, pranje zuba, Zubi, Nega zuba,

Je l' vas majka učila da perete zube? Foto-ilustracija: Profimedia

"JEDAN BEZOBRAZAN GOST"

Kada su sa Indexa pozvali broj mobilnog telefona vile "Pasis" koji su našli na zvaničnoj stranici na Fejsbuku, vlasnik je kratko rekao da ne želi da komentariše "takve gluposti".

- To je jedan bezobrazni gost i uopšte me ne interesuje. Hvala lepo - rekao je vlasnik.

BEZOBRAZLUK NIJE JEDNOSMERAN

U tom času čovek je prekinuo telefonsku vezu. Ako je gost bezobrazan, čini se da bezobrazluk nije bio jednosmeran. Inače, cene dostupnih soba u vili kreću se od 619 do 972 kune (od 9.800 do 15.400 dinara) po noćenju.

Pre mesec dana pisali smo o šovinističkim i antibosanskim vlasničkim odgovorima na negativne recenzije gostiju iz Bosne i Hercegovine na stranici jednog restorana u okolini Omiša. Pad turizma valjda nije dovoljno brz pa primitivci koji ne razumeju da niko ne bira poreklo i da ono ne određuje čoveka žele da ga ubrzaju, navodi se u komentaru Indexa.

(Telegraf.rs / Izvor: Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jura

    16. jul 2019 | 18:41

    Kakve veze ima Srbija s ovim?

  • kutija

    16. jul 2019 | 19:21

    a što se vi komšije zbog toga brinete i brate potresate.

  • Dario

    17. jul 2019 | 07:51

    Da nije bilo domacih gostiju pedesetih I sezdesetih godina svi siromasni domacini uz obalu su bili na putu da se isele u velike gradove Ili inostranstvo. Nazalost, ljudi brzo zaboravljaju sto nema veze samo sa biohemijom mozga vec I sa moralom. Jugoslovenski dinar I krediti su ih odrzali I razvili na pocetku turistickog buma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA