≫ 

Hrvati podigli optužnicu protiv jednog od vođa Delija: Glumio da je građevinac da bi prevezao drogu

Pre tri meseca je sa saučesnikom uhvaćen u Karlovcu

  • 9

Karlovačko Opštinsko državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv bivšeg vođe navijačke grupe BBB Gorana Hajdukovića Čupka (44) i srpskog državljanina Dragana Pavlovića (47), jednog od vođa Delija, navijača beogradske Crvene zvezde, koji su pre tri meseca na naplatnoj stanici autoputa u Karlovcu pali s kombijem punim droge.

Inspektori navode da su 17. aprila oko 19 sati, na uglu Ulice V. Holjevca i Ulice Banija u teretnom vozilu marke Reno Master zagrebačkih registracijskih oznaka prevozili 169,22 kilograma marihuane spakovane u poliesterske vreće i pakete građevinskog stiropora, i 0,05 grama opojne droge kokain, koje se nalaze na popisu droga, psihoaktivnih supstanci i biljaka iz kojih se može dobiti droga.

Optuženi su od tada u istražnom zatvoru, a Tužilaštvo predlaže da se ono produži, Hajdukoviću zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, a Pavloviću zbog opasnosti od bega.

Podsetimo, dvojac je kobnog dana glumio građevinske radnike, kamionom je upravljao Hajduković dok je Pavlović bio suvozač.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СРБ

    16. jul 2019 | 20:08

    То су криминалци који нам трују децу, а не вођа навијача и сл...

  • dg

    16. jul 2019 | 20:04

    Lijepo je vidit da sarađujuju. Prošle godine grobari sa torcidom ove godine delije i bbb. Divno 😊

  • Појасни!

    16. jul 2019 | 19:34

    ВОЂА ДЕЛИЈА, ГРОБАРА,... ДА ЛИ ЈЕ ТО ТИТУЛА?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA