≫ 

Skandal na plaži u Hrvatskoj: Ivana otišla da kupi detetu sok, kada se vratila doživela je poniženje

Čovek koji se predstavljao kao čuvar, bukvalno je pobacao njene peškire i stvari, tvrdi gošća iz Švajcarskoj

  • 62

Neugodnost na makarskoj gradskoj plaži doživela je Ivana Pranjić iz Koprivnice koja je u Makarskoj letovala sa svojim suprugom Anđelkom i sinom, a inače živi u Švajcarskoj i kojoj je, kako tvrdi, radnik objekta "City Beach Apartments", peškir sa stvarima jednostavno bacio sa strane i na to mesto postavio ležaljke.

- Prvo letovanje u Makarskoj nikako nam neće ostati u lepom sećanju jer smo na gradskoj plaži već oko 9.30 doživeli veliko poniženje od bahatog i bezobraznog radnika koji nam se predstavio kao član obezbeđenja, a koji je pobacao naše privatne stvari i peškire u jedan ćošak i to dok sam se nalazila u obližnjoj prodavnici u koju sam došla da kupim detetu sok - rekla je ogorčena žena za "Slobodnu Dalmaciju".

Navodni čuvar koji na majici nije imao nikakvih obeležja, kazao je da baš na mesto na koje sam stavila peškir, mora da postavi svoje ležaljke.

Na suprugovo upozorenje da ću pozvati policiju, samo je otišao, a koliko je meni poznato, hotel je samo koncesionar dela plaže, a nije kupio plažu, rekla je Ivana koja je o celom slučaju odmah službenim mejlom obavestila Odsek komunalnog i saobraćajnog redarstva, ali odgovor još nije dobila.

Makarska luka grad Makarska; Foto: Wikipedia/Axel Heymann

Nakon doživljene neprijatnosti na plaži koja je pod koncesijom navedenog objekta, gospođa Pranjić je nastavila da se kupa na plaži hotela "Park" gde ih, kako kaže, niko nije ometao.

To što smo doživeli je veliko poniženje i sramota jer tako agresivno ponašanje nigde nismo videli na hrvatskoj obali i mislim da ovoga nema nigde u svetu, niti ćete takvo ponašanje doživeti od stranaca - kaže Ivana.

NIKADA NIKOG NISMO PROTERALI

S druge strane, radnici "City Beacha" ističu da o navodnom incidentu ništa ne znaju, a da su načuli tek od novinara. Kako kaže recepcionerka Nina Žderić, njihov objekat uopšte nema obezbeđenje, a na plaži koja je pod koncesijom, mogu da se kupaju svi, i njihovi gosti i domaći i ostali kupači.

- Za navedeni incident čujem prvi put i niko nam se od kupača nije obratio, tako da je možda reč o slučaju koji se dogodio na nekoj drugoj plaži. Mi i nemamo čuvara, već radnika koji radi na iznajmljivanju ležaljki i koji ih na plažu postavi oko 7 sati i više ih ne pomera. Nikada nikoga nismo poterali s plaže zbog ležaljki niti smo ikada s kupačima imali problema - rekla je recepcionarka.

Zamenik gradonačelnika Dražen Nemčić rekao je da će kod komunalnih redara prvo proveriti da li su primili mejl gospođe Ivane Pranjić, a dodao je i to da koncesionar ležaljkama može zauzeti samo 30 odsto plaže.

VIDEO: Iza seksi fotke na Instagramu krije se "pravo mučenje"

(Telegraf.rs/Slobodna Dalmacija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brunox

    18. jul 2019 | 21:01

    STA CE SRBI U HRVACKOJ I CRNOJ GORI NI U LUDILU

  • Pa da

    18. jul 2019 | 20:47

    U hrvatskoj ni hrvati ne idu na letovanje...

  • Zakbg

    18. jul 2019 | 21:04

    Letujem u Grckoj godinama i ovakvu ne prijatnost nisam nikada doziveo. Dok je Grckog mora Egejskog i Jonskog drugo me ne zanima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA