Detalji pucnjave u Tivtu: Novasađanin ranjen u glavu, počinilac u bekstvu, uhapšen mladić iz Vrbasa

U pucnjavi u klubu u Tivtu S. A. (30) iz Novog Sada ranjen je u glavu, a Vrbašanin J. M. (29) uhapšen. Traga se za Tivćaninom koji je osumnjičen da je pucao. Povređen i radnik obezbeđenja

  • 7

Tridesetogodišnji Novosađanin S. A. ranjen je u pucnjavi u noći između četvrtka i petka u noćnom klubu "Vin" u Tivtu, a policija je uhapsila godinu dana mlađeg J. M. iz Vrbasa koji je, sumnja se, učestvovao u obračunu sa pripadnicima obezbeđenja kluba.

Prema pisanju "Novosti", policija je kao osobu koja je pucala u Novosađanina identifikovala jednog Tivćanina, a u toku je potraga za njim. Mladić je sa prostrelnom ranom glave hospitalizovan u risanskoj bolnici, te da je van životne opasnosti. U tuči je povređen i pripadnik obezbeđenja diskoteke B. V. (30).

Prema nezvaničnim saznanjima "Radio Tivta", obračunu sa obezbeđenjem prethodila je svađa dve grupe devojaka, zbog čega su izbačene iz objekta zajedno sa mladićima iz Vrbasa i Novog Sada. Oni su tada zapretili da će se vratiti i obračunati sa njima, što su i uradili oko dva sata ujutro.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auspuh

    19. jul 2019 | 23:18

    Ovo neki crnogorci iz Vrbasa se pokacili sa domaćim...

  • Srbija

    20. jul 2019 | 00:59

    Idu na letovanje u crnu goru. Zasto ne bi isli. Moji roditelji drze apartmane vec 16 godina i gosti su im uglavnom iz Srbije. Sezona im pocinje od treceg juna do prvog septembra je sve puno. Nikad nikakvih problema ni sa jedne ni sa druge strane. Znaci to su isti gosti unazad 9 godina koji tu letuju i svi zadovoljni. Ne znam zasto novine dizu toliku tenziju oko toga. Ide gde ko voli i gde i ko ima nogucnosti da uopste ide na more. Politicari su zavadili narod i dalje to rade a narod vecito ispasta.

  • Alo

    19. jul 2019 | 23:53

    Novi sad sve crnogorci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA