≫ 

Evo zašto propada sezona u Hrvatskoj: Kada vidite cene doručka na Hvaru, sve će vam odmah biti jasno

Samo jedan tost košta koliko i šest doručaka u Srbiji

  • 50
Hrvatska je u velikoj meri zavisna od turizma

Foto-ilustracija: Pixabay

Cenovnik iz jednog prosečnog restorana na Hvaru u Hrvatskoj izazvao je brojne reakcije, a kako i ne bi, kad doručak, uz kafu i sok košta neverovatnih 2.900 dinara.

Meni sa cenama objavila je hrvatska novinarka Vesna Kljajić, koja je uz to dodala i komentar:

- Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze 3 puta: prvi put, zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosečnijeg restorana na Hvaru - napisala je Vesna uz fotografiju.

Cene su zaista neverovatne. Za doručak koji se poslužuje od 8 do 12 sati treba izdvojiti najmanje 110 kuna, odnosno oko 1.700 dinara, a za te pare možete pojedete omlet sa šparglama.

Za musli treba izdvojiti 120 kuna, tj. 1.900 dinara, a toliko košta i ako želite da pojedete tost na Hvaru. Za jaja Benedict u ovom restoranu treba izdvojiti čak 180 kuna odnosno oko 2.900 dinara.

Kako je navedeno u meniju, uz svaki doručak uključeni su sveži sok od narandže i kafa.

Cenovnik izazvao je burne reakcije na Fejsbuku. Većina je osuđivala ove cene, ali je bilo i onih koji su branili restoran rekavši da je jedan od najboljih na Hvaru i da je samo ove polusezone ugostio porodice Stalonea i Bon Džovija.

VIDEO: Da li su posetioci žurke zapalili šumu i izazvali evakuaciju 10000 ljudi?

(Telegraf.rs/avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skadar

    22. jul 2019 | 08:54

    Aljooo turisti! Ne idite više u Hrvatsku i Crnu Goru, tamo su cene veće nego u Tokijo! Idite u Tursku ili Albaniju gde je sve 6x jeftinije, usluga super, hoteli super, prijatan narod!! Šta tražite u Hrvatsku i Crnu Goru gde vas gledaju sa mržnjom, napadaju vas, tuku, uništavaju vam kola!! Albanija je raj za Srbe!!!

  • Stojko

    22. jul 2019 | 08:39

    za ove pare prosecan srbin letuje 7 dana u paraliji u predsezoni. To nazalost govori kakva smo mi sirotninja, a ne kako su vlasinic kafana pohlepni pljackasi.

  • Kondukter

    22. jul 2019 | 08:18

    Nije mi jasno ovo, propada sezona. Ako ne dođeš ujutro u devet na plažu, računaj da nema mjesta. U restoranima nigdje slobodnog stola. Na autoputu kilometarske kolone. Objasnite mi paradoks.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA