Tuča u autobusu: Muškarac rekao ženi da će mu probuditi bebu, a onda su sevale pesnice i pala krv

Žena mu je na to, navodno, pogrdnim rečima odbrusila da to nije njen problem te je nastavila dalje da razgovara moblinim telefonom

  • 19
Zagreb, bus, tuca, prevoz

Foto: Profimedia/imageBROKER, Youtube/Tiesiog Rytis

Velika svađa, a onda i fizički obračun između muškarca i žene dogodio se 22. jula u zagrebačkom gradskom autobusu na liniji 207, a morala je da interveniše i policija.

- Policija je primila dojavu o sukobu između muškarca i žene u ponedeljak oko 17.20 sati u Heinzelovoj ulici BB, na okretnici autobusa - kazali su iz policije za Vijesti.hr.

Kako je jedan od svedoka događaja napisao na Fejsbuku, u vozilu je izbila svađa između žene srednjih godina i muškarca koji je bio u društvu supruge i deteta u kolicima. Žena je glasno pričala telefonom, na šta se muškarac požalio govoreći da će mu probuditi bebu.

Žena mu je na to, navodno, pogrdnim rečima odbrusila da to nije njen problem te je nastavila dalje da razgovara.

Majka i dete, beba, kolica, ilustracija, bebisiterka

Foto: A. Nalbantjan

Potom je, tvrdi svedok, nasrnula na bračni par s detetom. On im je priskočio u pomoć, te pomahnitaloj ženi obuzdao ruke, ali je ona u tom guranju povredila bebu. Obračun se nastavio izvan autobusa gde je otac deteta fizički nasrnuo na ženu.

- Lupio ju je šakom u glavu i gurnuo je na pod. Beba je odvedena s crvenom ogrebotinom na čelu na, a i ova žena bila isto s malo promenjenim ličnim opisom - napisao je svedok na Fejsbuku.

Prijatelj napadnute žene kazao je za Vijesti.hr da joj je u obračunu slomljena vilica i da ona trenutno u bolnici "Dubrava" čeka hitnu operaciju. PR saobraćajnog preduzeća u čijem se autobusu dogodio ovaj incident, Domagoj Zeba, potvrdio je da se incident dogodio u vozilu na liniji 207.

- Došlo je sukoba dve ili više osoba. Sukob se nastavio izvan autobusa tako da je neko od učesnika naknadno zvao i policiju. Autobus u kojem se dogodio incident zamenjen je i vraćen u garažu s obzirom da je u njemu bilo tragova krvi. To su za sada sve informacije kojima mi raspolažemo - kazao je Zeba.

(Telegraf.rs/Večernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brat.

    23. jul 2019 | 23:51

    Aman ljudi jel ste shvatili da je žena preglasno pričala na telefon, pa nije čovek njoj džabe rekao da se utiša, a i čim je napala prva mislim da je dovoljno jasno da je prsla.

  • MiniMe

    23. jul 2019 | 22:04

    Kako to,pa oni su svi gospoda?

  • Nikola

    24. jul 2019 | 06:38

    Sve je jasno. Napala je porodicu sa bebom i povredila bebu. Imam bebu od tri ipo meseca da se dogodila slicna situacija ne daj Boze, pa otvorio razmonitirao bih je u sitne delove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA