≫ 

Skandal u Rovinju: Rus snimao decu bez odeće koja se kupaju u bazenu

Protiv ruskog državljana pokrenuta je istraga

  • 9

Rovinjska policija završila je kriminalističku istragu nad 58-godišnjim državljaninom Rusije, utvrdivši sumnju da je počinio krivično delo iskorišćavanja dece za pornografiju.

Muškarac se sumnjiči da je u periodu od 20. do 29. jula u turističkom kampu u Rovinju mobilnim telefonom fotografisao i snimao decu koja su se bez odeće kupala u bazenu.

Policijski službenici su na osnovu naloga za pretragu pretražili mobilni telefon i tablet osumnjičenog, te su pronašli inkriminišuće sadržaje posle kojih su sproveli istragu.

Muškarac je po završetku kriminalističkog istraživanja u utorak u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu istarske policije.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    31. jul 2019 | 17:23

    Najezim se kada vidim da roditelji na plazi skidaju deci kupaci da se kupaju gola,neznam zbig cega to?Ili naracno kada ih vode u plicaku da piske.....katasfrofa,roditelje treba kaznjavati !!!!

  • niko

    31. jul 2019 | 18:15

    I meni je odvratno kad vidim malu decu golu na plazi. A i nije pametno zbog ovih psihopata, nije bas ni higijenski. Ne vidim cemu to osim sto je roditeljima lakse ako se dete npr ukaki u kupace gace

  • Zaratustra

    31. jul 2019 | 19:51

    Eeeee, kad se setim kako smo nekad bezbrižni bili. Evo vam sve čari demokratije i napretka, vratite me u rane osamdesete. Ne bi on slikao da mu je brkati milicajčina na dužnosti. Prvo šamar pa lična na uvid.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA