≫ 

Splićanin slomio nos turistkinji (20) kako bi ušao u taksi pre nje

Incident se dogodio kada je Norvežanka pokušala da uđe u taksi, usled čega se pojavio nepoznati muškarac koji joj je naneo povrede

  • 12

Splitska policija traga za muškarcem koji je odgurnuo i udario 20-godišnju Norvežanku kako bi pre nje ušao u taksi, pri čemu joj je slomio nos, saopštila je policija.

Incident se dogodio u sredu ujutru kada je Norvežanka pokušala da uđe u taksi, međutim, nepoznati muškarac ju je odgurnuo i udario i ušao u taksi pre nje, prenosi Hina.

Napadnuta devojka zatražila je pomoć lekara koji je utvrdio da joj je naneta teška telesna povreda u vidu frakture nosa.

NAPALI SEZONCE U DUBROVNIKU: PLAKALI I ZAPOMAGALI ZA POMOĆ

Istog dana dogodio se napad u Dubrovniku, kada su trojica napadača iz tog grada fizički nasrnula na dvojicu sezonskih radnika iz Slavonije. 

Trojica mladića brutalno su pretukla momke od 25, odnosno 34 godine, za koje se navodi da su sezonski radnici, polomivši jednom zube i razbivši mu glavu, dok je drugom ruka bila rasečena do koske. Prema navodima portala "Index.hr", mladići su bili obliveni krvlju, a jedan je navodno plakao i molio za pomoć.

Slavonce su napali dvojica 30-godišnjaka i jedan 34-godišnjak. Kako tvrdi jedan od očevidaca, jedan napadač je jednog mladića držao s leđa, a drugi ga je konobarskom tacnom silovito udarao u usta u nameri da mu polomi zube.

VIDEO: Ni beogradski taksi nije boli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA