Srpski državljanin napravio haos u Ulcinju: Oštetio 4 automobila i motor, pa pokušao da pobegne

Na saslušanju je rekao da se ne seća koliko je popio votke

  • 23
Ulcinj, pijani vozac Foto: Facebook/Podgoricki vremeplov

Rožajac Mirzet Murić (26) napravio je karambol kada je vozeći pijan oštetio četiri putnička vozila i pritom udario i u motocikl kojim je upravljao maloletni K. K. iz Ulcinja.

Murić je potom pokušao da pobegne iz vozila, ali ga je policija ubrzo uhapsila. Alkotestiranjem je Rožajcu, koji ima srpsko državljanstvo, utvrđeno 2,33 promila alkohola u krvi.

Motociklista je prošao sa lakšim telesnim povredama, a policija je protiv Murića podnela krivičnu prijavu zbog ugrožavanja javnog saobraćaja.

Na saslušanju u ulcinjskom tužilaštvu priznao je delo i izrazio žaljenje, nakon čega je u daljem postupku pušten da se brani sa slobode.

Murić je na saslušanju kazao da se ne seća koliko je popio votke.

Priznao je i da je pobegao iz auta jer je bio u panici. Kazao je da je intenzivno pio od 11 do 15 časova, pošto je na odmoru i obećao da mu se ovako nešto više nikada neće dogoditi.

Kako se saznaje, Murić je upravljajući "golfom 7", u vlasništvu njegovog rođaka, izgubio kontrolu nad vozilom kod plaže Akvarijus i prešao na levu kolovoznu traku udarivši u parkirani "pasat", koji se od siline udara zalepio u susedni "mercedes".

(Telegraf.rs/Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbo

    10. avgust 2019 | 11:48

    Ovaj veliki muslimanski srbin.svaka cast

  • Лицемер

    10. avgust 2019 | 11:47

    Коначно да напишете, држављанин Србије а не Србин.

  • Lo

    10. avgust 2019 | 12:49

    Bitno je da ste u naslov stavili da se Srbin.A u tekstu nigde ne pominjete Rožaje u CG.Ime mu i nije baš srpsko.Ali bitan je naslov.A u Starom Baru pre nekoliko dana ko je oštetio srpsku zastavu na zidu .Sigurno još jedan ovakav srbin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA