Četvoro državljana Srbije povređeno u sudaru u Crnoj Gori: "Opel" završio u kanalu, prevrnut na krov

Vozilo valjevskih registarskih oznaka nakon čeonog sudara sa "fijatom" sletelo je sa kolovoza

  • 14

Četiri državljanina Srbije i državljanka Crne Gore povređeni su jutros u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 9 časova, dogodila na magistralnom putu Žabljak–Šavnik u blizini restorana "Izvor".

Do udesa je došlo prilikom čeonog sudara "fijata" u kojem se nalazila crnogorska državljanka čiji identitet nije saopšten, kao ni identitet državljana Srbije koji su se nalazili u "opelu".

Svi su transportivani u žabljačku zdravstvenu ustanovu, a potom u pljevaljsku bolnicu.

Nakon udesa vozilo nikšićke reigistracije ostalo je na magistrali sa potpuno havarisanim prednjim delom dok su se kompletan motor i drugi delovi od siline udara našli van kolovoza, pišu crnogorske "Vijesti".

Vozilo valjevskih registarskih oznaka nakon sudara sletelo je sa kolovoza i na krovu završilo u kanalu pored puta.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zasto CG

    11. avgust 2019 | 14:06

    Ljudi sta trazite u CG? Putevi su strasno nebezbedni, cak i da vozite sa 5 km/h. Kako god vozili , put do CG je izricita opasnost po vas. A plus to je zemlja koja se raduje genocidu nad Srbima, zemlja koja slavi etnicko ciscenje, zemlja koja podrzava sve to ne zasluzuje da i jedan Srbin kroci tamo kao turista. Ako imate imalo dostojanstva nikada necete krociti tamo.Poslali su njihovog pretstavnika da slavi etnicko ciscenje Srba u Hrvatskoj.Svakog dana maltretiraju, tuku i ponizavaju Srbe.Svaki zlocin ucinjen Srbima ne procesuiraju.A vi im jos dajete pare i punite im budzet kako bi se kupali u fekalijama?Imajte bar malo dostojanstva prema sebi.

  • 534

    11. avgust 2019 | 14:06

    Pa zar Crna gora ima more?

  • Jug

    11. avgust 2019 | 12:58

    Zašto se ovaj narod ne dozove pameti i krene da vozi pažljivije a ovu policiju pošaljite na puteve i neka kažnjava i isključuje iz saobraćaja . Izgibosmo gore nego za vreme bombardovanja , zbog pijanstava, droge , telefoniranja i nepažnje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA