≫ 

U direktnom sudaru u Crnoj Gori povređeno četvoro državljana Srbije, dvoje maloletne dece

Povređeni su Ivan i Milena Živanović iz Valjeva, kao i njihova maloletna deca D.Ž i A.Ž.

  • 2

Četvoro državljana Srbije i državljanka Crne Gore povređeni su jutros u saobraćajnoj nesreći koja se oko devet časova dogodila na magistralnom putu Žabljak - Šavnik.

Do nesreće je došlo priliko čeonog sudara "fijata" nikšićkih tablica u kom se nalazila Branka Krstajić iz Nikšića i  "opela", valjevskih registracija u kom su se nalazili Ivan i Milena Živanović iz Valjeva, kao i njihova maloletna deca D.Ž i A.Ž.

Nakon udesa, vozilo nikšićke reigistracije ostalo je na magistrali sa potpuno havarisanim prednjim delom dok su se kompletni motor i drugi delovi od siline udara našli van kolovoza.

Vozilo valjevskih registarskih oznaka nakon sudara sletelo je sa kolovoza i na krovu završilo u kanalu pored puta.

Zbog uviđaja koji je u toku, saobraćaj  je u prekidu dva sata, pa su se iz oba pravca formirale duge kolone vozila.

Odmah nakon udesa porodica iz Valjeva transportovana je u pljevaljsku bolnicu, dok je Nikšićanka prevezena na hirurgiju takođe u Pljevljima.

Dežurni hirurg dr Davor Cvijović kazao je "Vijestima" je završen dijagnostički tretman povređenih državljana Srbije.

- Njihovo stanje je stabilno, a povrede se manifestuju u nagnječenjima i rasekotinama. Ne očekuju se negativne zdravstvene promene. Ostaju u bolnici na daljim pregledima - kaže Cvijović.

VIDEO: Auto naglo skrenuo, motor na kome je bilo i dete se zakucao u njega

(Telegraf.rs/Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIKAKO U CG

    12. avgust 2019 | 17:40

    Ljudi sta trazite u CG? Putevi su strasno nebezbedni, cak i da vozite sa 5 km/h. Kako god vozili , put do CG je izricita opasnost po vas. A plus to je zemlja koja se raduje genocidu nad Srbima, zemlja koja slavi etnicko ciscenje, zemlja koja podrzava sve to ne zasluzuje da i jedan Srbin kroci tamo kao turista. Ako imate imalo dostojanstva nikada necete krociti tamo.Poslali su njihovog pretstavnika da slavi etnicko ciscenje Srba u Hrvatskoj.Svakog dana maltretiraju, tuku i ponizavaju Srbe.Svaki zlocin ucinjen Srbima ne procesuiraju.A vi im jos dajete pare i punite im budzet kako bi se kupali u fekalijama?Imajte bar malo dostojanstva prema sebi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA