Mladić brutalno pretučen u Bijelom Polju: Mučki udaran dok se nije onesvestio (VIDEO)

Adem Gredić je udaren 18 puta, a posle mapada ostao je da leži u nesvesti

  • 8

Adem Gredić (20) iz Rasova kod Bijelog Polja brutalno je pretučen u subotu oko 22.45 časova, ispred pekare "Šar" u Industrijskoj zoni te opštine. On tvrdi da ga je navodno pretukao I. R. iz Boljanine, sa još dva njemu nepoznata muškarca.

On je u pekaru svratio sa drugom Admirom Bašićem (20) i na izlazu su im prišla dva muškarca.

TREĆI MLADIĆ NAPAO S LEĐA

- U trenutku kada smo izašli iz pekare, prišla su mi dva mladića i uhvatili su me pod ruke, dok me je treći mladić, napao s leđa i počeo da udara nekim predmetom - ispričao je Adem.

Rekao je da je jedan od napadača potom prišao njegovom prijatelju Admiru i udario ga više puta, ali da je ovaj nekako uspeo da se otrgne i pobegne u Rasovo, gde je obavestio Ademove roditelje.

Međutim, na snimku koji se pojavio na Fejsbuk grupi Podgorički vremeplov treći napadač ne postoji, vide se dvojica koja žrtvu hvataju pod ruke. Od prvog udarca mladić je pao na asfalt na leđa i napadač nastavlja da ga udara nekim predmetom. Drugi napadač nasrnuo je na njegovog drugara i njih dvojica ubrzo "nestaju" iz kadra.

ZADOBIO PRELOME I POVREDE PO GLAVI

Gredić je od udaraca pao na asfalt i ležao u nesvesnom stanju.

Objasnio je da su mu inspektori Centra bezbednosti saopštili kasnije da je nekim predmetom udaren 18 puta. On je u napadu zadobio teške telesne povrede - prelom desne ruke i leve noge i naprsnuća desnog i levog zgloba, kao i više povreda po glavi.

Gredić je kazao da navodnog napadača poznaje iz Rasova, ali da ne može ni da nasluti šta je pozadina napada.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aaaa

    13. avgust 2019 | 22:17

    Udaris nekoga 18 puta PREDMETOM dok ovaj lezi bez svesti a pritom dodje sa jos jednim? Pa sto junace sam nisi dosao da se bijes i bez predmeta.... ccc

  • .

    13. avgust 2019 | 22:11

    Ovo se ne desava bez debelog razloga i pozadine.

  • !

    13. avgust 2019 | 23:00

    Zaostala plemena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA