• 2

Ponovo drama na brodu gde su se otrovali Italijani: Policajcu pozlilo od otrovnih isparenja

Jedan od policajaca koji je vršio uviđaj na brodu u kom su se otrovali italijanski turisti odvezen je u bolnicu usled toksičnih gasova

  • 2

Italijanski turisti otrovali su se u utorak usled curenja ugljen-monoksida iz broda, vazduh u potpalublju tog plovila i dalje je opasan, pošto se otrovao jedan od policajaca koji je vršio uviđaj.

Kako su ispričali očevici za hrvatske medije, policajcu je pozlilo čim je ušao u gliser, a hitna pomoć je brzo odreagovala i odvezla ga u bolnicu.

- Celo jutro policija ulazi i izlazi iz potpalublja. Čovek s maskom i bocom za kiseonik uđe, zadrži se možda nekoliko minuta, pa opet izađe. Gasovi u potpalublju su očigledno prejaki. Ubrzo je stigla hitna pomoć koja je odvezla muškarca u bolnicu, a kako se moglo videti kroz staklo, unutar vozila hladili su ga nekom fasciklom - ispričao je jedan od očevidaca za "Jutarnji list".

Osim policajca hitna pomoć je odvezla i veštaka koji se takođe požalio na mučnine. Njihovo stanje je trenutno stabilno.

Prema nezvaničnim informacijama, glavni uzrok tragedije u kojoj je juče život izgubio jedan muškarac, a još petoro njih otrovano, jeste pokvaren agregat na brodu odakle curi toksični gas.

(Telegraf.rs/Jutarnji list)

Komentari

  • 534

    Hrvati se ove godine svojski trude da obezbede sledeću turističku sezonu. Kako su krenuli niko im doći neće.

  • Mrgud

    Aaaa... Agreregat... a policajcu pod maskom pozli... Teorija zavere..

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima