≫ 

Tinejdžeri demolirali pekaru koju drži Albanac: Razlog za uništavanje su - lepinje (VIDEO)

Policija je saopštila da je uhapšeno pet mladića

  • 16
Pekara Sinj Hrvatska Printskrin

Pre nedelju dana hrvatsku javnost šokirao je snimak na kojem se vidi kako grupa huligana demolira pekaru u gradu Sinju, čiji je vlasnik AlbanacOno što je najviše zaprepastilo sve koji su videli video-snimak, kao i zaposlene u samom objektu bila je njihova bahatost prilikom napada, odnosno, činjenica da su i pored toga što su znali gde se nalaze sigurnosne kamere, picama, sokovima i pecivom gađali zaposlene.

Pekara Marsela u Sinju u Hrvatskoj demolirana je od strane grupe tinejdžera, a do napada je došlo iz krajnje bizarnog razloga. Naime, prema pisanju hrvatskih medija, do napada je došlo nakon što zaposleni u pekari nisu hteli da prodaju lepinje mladićima koji su u Sinj došli iz drugog mesta na turnir u malom fudbalu koji je bio humanitarnog karaktera.

Revoltirani time, mladići su im prvo poručili da se to neće tako završiti, nakon čega su reči sproveli u dela, odnosno, organizovali su napad na pekaru i tom prilikom su je demolirali, tokom čega nisu zaobišli ni hrvatsku zastavu.

Prema saopštenju sinjske policije, uhapšeno je pet mladića.

Pekara Sinj Hrvatska Printskrin

- Nakon događaja dobili smo dojavu da je 5. avgusta oko 23.30 sati u Gradu Sinju, u ulici Josipa Bana Jelačića u prodavnici došlo do narušavanja javnog reda i mira nekoliko muških osoba. Odmah je započeto kriminalističko istraživanje.

- Utvrdili smo identitet pet osoba nad kojima je sprovedeno i sprovešće se kriminalističko istraživanje, nakon čega će uz optužne predloge biti privedeni na nadležni sud zbog postojanja sumnje u počinjenje prekršaja iz člana 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Takođe, u odnosu na dve osobe sprovešćemo kriminalističko istraživanje i zbog sumnje u počinjenje kaznenog dela povreda ugleda Republike Hrvatske - saopštili su iz policije.

VIDEO - Albanac, vlasnik pekare u Borči: Kod mene su svi dobrodošli, incident je zaboravljen

(Telegraf.rs/Večernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    14. avgust 2019 | 15:55

    Ali to su braca. Sa oružja.

  • Trange-frange

    14. avgust 2019 | 19:00

    Sinj je Albanski grad, treba im dati punu autonomiju u gradu😂😂😂😂😂🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Srbin

    14. avgust 2019 | 16:33

    Nisu demolirali pekaru vec su je samo uprljali :) Mogli su da porazbijau sve i svasta. Onda bi bilo da su demolirali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA