≫ 

Uhapšeno nekoliko osoba zbog napada na Srbe u Kninu: Tukli ih dok su gledali Zvezdu (VIDEO)

Tom prilikom 5 osoba je lakše povređeno, među kojima i jedan dečak

  • 7

Iz policijske uprave šibensko-kninske oglasili su se oko incidenata kod Knina, gde su maskirani napadači upali u kafiće dok se gledala utakmica Crvene zvezde i napali ih pri čemu je petoro ljudi završilo u bolnici.

- Sinoć, 21. avgusta, oko 22.30 sati na području Knina, u mestu Uzdolje, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i fizički napalo vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta. Tom prilikom 5 osoba je lakše povređeno, među kojima i jedan maloletnik - piše u saopštenju.

Biskupija, Knin, napad Fotografija sa lica mesta/ Foto: Feral.news

Nakon toga, oko 22.50 sati u mestu Đevrske, nekoliko, za sada, nepoznatih osoba je verbalno, a potom i fizički napalo vlasnika ugostiteljskog objekta i goste i oštetili inventar. Niko nije povređen.

Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a policija intenzivno preduzima mere i radnje u cilju otkrivanja osoba vezanih za ovaj događaj, koji je okvalifikovan kao krivično delo nasilničkog ponašanja, nanošenje fizičkih povreda i oštećenja tuđe stvari.

- Tokom dosadašnjeg postupanja, nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na ispitivanje - saopštila je policija.

VIDEO: Kako je "Oluja" promenila Knin?

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    22. avgust 2019 | 08:55

    Uhapsili su ih da bi ih što pre pustili iz pritvora.

  • Zadnje vreme

    22. avgust 2019 | 08:58

    Ustaški trans ne prestaje...

  • Alexa

    22. avgust 2019 | 12:47

    Kao srbin svim srbima sto jos zive u HR. Sto pre da napustite tu sramnu Zemlju. I svim srbima sto idu na more u HR, bolje vam da idete bilo gdje, samo ne tamo. Ja licno gledam da izbjegavam bilo kako da nemoram kroz HR da prolazim. Pa makar iso preko Bugarske

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA