Milana doveli u bolnicu sa sekirom u glavi, lekari šokirani: Scena neće dugo nestati iz naših glava

On se sada nalazi u komi i sve dalje prognoze su neizvesne

  • 11

Milan Mudrinić (57) iz Bosanske Krupe, koji je pretrpeo teške povrede glave nakon što ga je u Lamincima kod Gradiške sinoć napao zet Goran Mirković (39), nalazi se u komi i sve dalje prognoze su neizvesne.

U kakvom se zdravstvenom stanju nalazi teško povređeni Mudrinić govorila su izbezumljena lica dežurnih lekara bolnice u Gradiški, ali i UKC Republike Srpske, koji su ostali u šoku nakon onog šta su videli.

- Dovezen je stariji čovek kojem je sekira bila još u glavi nakon prijema. U Gradiški se nisu usudili na operaciju, pa je upućen za Banjaluku. Ovakve stvari ne viđate često. Scena koju smo videli neće još dugo nestati iz naših glava - ispričao je šokirani medicinski radnik u bolnici u Gradiški koji je želeo da ostane anoniman, piše Srpskainfo.

Identičan stav dele i kolege iz UKC Republike Srpske.

- Primljen je čovek kojem je sekira bila zabijena u glavu. Oštrica je bila s desne bočne strane. Dubina udarca je nekoliko centimetara i stanje pacijenta je izuzetno teško - opisao je stravičan prizor medicinar iz UKC RS.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    22. avgust 2019 | 20:54

    Ako preživi prvih 72 sata koji su najkritičniji ja mu posle ne bi ni vadio sekiru. Samo bi malo skratio držalju. Zbog lične karte, da može da stane na sliku.

  • Predator

    22. avgust 2019 | 21:07

    Bosanac me uvek nasmije 😂😂😂😂😂 kod njih je nemoguće moguće terminator

  • Mara

    22. avgust 2019 | 21:16

    Samo kad ga nije po nogama udario..ovako su velike sanse da prezivi😥😥 vakcine protiv bjesnila umjesto protiv gripa da se uvedu pod hitno!! Ovaj narod pobijesnio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA