Igor je ušetao u policiju i rekao: Mene tražite 2 meseca. Trebao mi je novac za alimentaciju

Po nezvaničnim informacijama, osumnjičeni mladić Igor T. sam se pre nekoliko dana prijavio policiji

  • 2
Hrvatska Zagreb pljačka policija lopov Foto: Wikipedia/Orlovic, Profimedia

Zagrebačka policija privela je danas 29-godišnjeg muškarca zbog osnovane sumnje da je sredinom jula ove godine u Palmotićevoj ulici u centru Zagreba, uz pretnju nožem, opljačkao 3.000 kuna (oko 48.000 dinara) iz jednog preduzeća.

Sumnja se da je 12. jula 2019. godine u večernjim satima osumnjičeni ušao u preduzeće "Solarij" i kada se uverio da nema nikoga osim 21-godišnje zaposlene, iz džepa je izvadio nož i zapretio joj da mu da novac. Opljačkao je oko 3.000 kuna - saopštila  je policija, koja je osumnjičenog muškarca pritvorila, a njegov slučaj je preuzelo tužilaštvo.

Po nezvaničnim informacijama, osumnjičeni mladić Igor T. sam se pre nekoliko dana prijavio policiji.

Policija je nakon ovog razbojništva tragala za nepoznatom osobom, jer nije mogla da identifikuje počinitelja, budući da su mu glava i lice bili prekriveni kapuljačom. No, Igor T. je na kraju sam došao u policiju i priznao da je on opljačkao "Solarij". Navodno je rekao da mu je hitno trebao novac kako bi platio alimentaciju.

S obzirom da od ranije ima evidenciju za slična kaznena dela, nadležni sudija mu je odredio jednomesečni istražni zatvor.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Molder

    6. septembar 2019 | 23:15

    Eto...na sta zena natera sve muskarca...

  • Veteran

    6. septembar 2019 | 22:51

    Sam se predao, a da nije neko njegov to uradio a on se predao da leži umesto njega, i tako skrene policiju sa pravog puta..!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA