≫ 

Kolinda se oglasila povodom zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije u Hrvatsku: "Provokacija"

Postoje jasna pravila i procedure najave prelaska državne granice koje srpska strana nije poštovala, kaže Kolinda Grabar-Kitarović.

  • 64

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se povodom zabrane ulaska delegacije Vojske Srbije u Hrvatsku.

- Pokušaji provokacija i izazivanja incidenata sa susedima, a kako bi se skrenula pažnja s teškog unutrašnjo-političkog stanja u Srbiji, opet pokazuju svu nazadnost i neodgovornost srpske politike. Postoje jasna pravila i procedure najave prelaska državne granice koje srpska strana nije poštovala. Zato učinjeni propust predstavlja samo još jedan primer neprimerenog postupanja Srbije u međudržavnim odnosima – napisala je predsednica Hrvatske na Tviteru i dodala:

- Očekujem da se srpska strana počne da se ponaša odgovorno jer su građani i s jedne i s druge strane siti ovakvih provokacija -

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    8. septembar 2019 | 09:35

    Ima li iko od istoričara, političara analitičara da se vrati u Nirbeški proces to jest sudjenja fašisti a i zemljama pomagačima trećeg rajha, na tom sudjenju osudjena je takovana Nezavisna Hrvacka i zaključak tog sudjenja je da je Hrvacka narod genocidan narod i da mora biti stalno pod prismotrom Ujedinjenih Nacija jer se nikada ne zna kada će ponovo napraviti genocid, to je zaključak sto se tiče Hrvacke sa sudjenja u Nirbergu!!!!!!!!!!!

  • Djanni

    7. septembar 2019 | 19:45

    Ustaska posla plase se i svoje senke

  • Vodolijax

    7. septembar 2019 | 19:40

    Ustaše se boje i gimnazijalaca.Kukavice koje bez Amerikanaca ne postoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA