Rodile su, sine, dunje naše: Otac ubijenog Davida objavio fotografije uz emotivnu poruku

Posmrtni ostaci Davida Dragičevića premešteni su iz BiH i sahranjeni 15. aprila na groblju u austrijskom gradu Viner Nojštat kod Beča

  • 38
Davor Dragičević i David Dragičević Foto: Facebook/Davor Dragičević

Fotografije mladih stabala dunje sa po nekoliko plodova podelio je sa pratiocima na Tviteru Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, uz emotivnu poruku.

"Rodile su sine dunje naše, što ih zasadismo na ognjištu našem, za neka srećnija vremena, koja nećemo dočekati. Ti i ja smo jedno. Dobri ljudi i komšije će uvek paziti na dunje i nas", napisao je otac mladića čije telo je pronađemo 24. marta prošle godine.

Posmrtni ostaci Davida Dragičevića premešteni su iz BiH i sahranjeni 15. aprila na groblju u austrijskom gradu Viner Nojštat kod Beča.

David Dragičević, 21-godišnji mladić iz Banjaluke, nestao je u noći 18. marta 2018. godine. Njegovo beživotno telo pronađeno je šest dana kasnije na ušću rečice Crkvena u reku Vrbas.

Dva dana kasnije, 26. marta, visoki zvaničnici policije RS održali su konferenciju za novinare, na kojoj su kriminalizovali mladića i saopštili da je njegova smrt "zadesna".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    8. septembar 2019 | 16:47

    Опет овај плаћеник.

  • Nema imena

    8. septembar 2019 | 17:53

    Zivela Republika Srpska i srpski narod koji je stvorio u teskim vremenima.I takodje slava nasim herojima, koji su dali zivote za nju ,nikada vas necemo zaboraviti .Ziveli nasi generali i vojskovodje koji su je stvorili i ratovali za nju, i koji se dan danas bore za nju vole i cuvaju .A mnoge su poslali u hag .Da bi nasu RS stvorili kao genocidnu a nisi ni zlocine pravili kao bosanci i ustase ne mogu sve hrvate da vredjam zato kazem ustase a poturceni srbi su isti kao ovi danas iz opozicije sto se bore za njih to su nove poturice i hvala bogu vise nisu srbi zna se koji su pise se ovde po komentarima!Molim da se objavi!

  • ja

    8. septembar 2019 | 17:15

    ovaj covek iskoriscava sinovu smrt za licno promociju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA