Hrvatski vojnik pretukao dečaka jer je sa svojim drugarima sedeo u njegovom čamcu

Muškarac star 43 godine napao je tinejdžere drvenom letvom

  • 16

Pripadnik Oružanih snaga Hrvatske je sa grupom ljudi pretukao 14-godišnjeg dečaka koji je sa prijateljima sedeo u čamcu vojnika.

Tinejdžeru je tom prilikom slomljena ruka, a Ministarstvo će zbog toga sprovesti krivični postupak.

Hrvatski mediji pišu da je dečak (14) povređen nakon što ga je napao 43-godišnjak jer je s prijateljima sedeo u njegovom čamcu na Otočcu.

Kako piše Index.hr, dečak se sa drugarima igrao na reci, pa su seli u čamac, a onda im je prišao muškarac i napao ih drvenom letvom - piše Index.hr.

Hrvatsko ministarstvo je saopštilo da se incident dogodio usled oštećenja imovine, odnosno čamca u vlasništvu vojnika, na kojem je zatekao više osoba.

Ministarstvo odbrane i Hrvatska vojska izrazili su žaljenje i oštro osudili napad na maloletnika u Otočcu, navodeći da će protiv vojnika koji je sudelovao u incidentu biti sproveden krivični i disciplinski postupak.

Dečak koji je povređen rekao je za 24sata.hr da je razočaran u postupke vojnika i u njega.

- Ljut sam na tog čoveka. Ruka me sad ne boli, a pre spavanja pijem tablete protiv bolova.  I ubuduće ću da idem na to mesto i da se igram sa drugarima. Ne bojim se, nisam uradio ništa loše - naveo je dečak.

(Telegraf.rs/Index.hr/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    8. septembar 2019 | 19:56

    Типичан представник војске те државице - прејак за малу децу. А тек да се ту нашла и нека жена, какав би то тек војни подвиг био...

  • Yu

    8. septembar 2019 | 20:06

    To je virus otprije koji jos izlazi u toboze demokraciji, najlakse je svoju slabost istresat na nedutnoj djeci. To su radili i prije u 2 sv ratu.

  • Srpkinja

    8. septembar 2019 | 20:38

    "Hrabar" cin Hrvatskog "hrabrog" vojnika u odnosu na tako "jakog neprijatelja".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA