Devojčica (3) poljubila baku pred put i rekla "doći ću ja opet", pa poginula u Hrvatskoj

Auto je sleto s puta, prevrnuo se i zapalio. Policajci rekli da je prizor "prestrašan"

  • 3

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju oko 15 sati dogodila na auto-putu A3, u blizini Bukovlja kod Slavonskog Broda u Hrvatskoj, poginuli su Josip Živić (37) i njegova trogodišnja ćerkica.

"Pežo 206" nemačkih registarskih tablica sleteo je s auto-puta, probio zaštitnu ogradu i nakon prevrtanja završio na krovu. Za svega nekoliko sekundi, vozilo je počelo da gori.

Uprkos brzoj reakciji i dolasku vatrogasaca, vatrena stihija je progutala vozilo. Nakon što je požar stavljen pod kontrolu, vatrogasci i policajci videli su stravičan prizor sa dva mrtva tela, od kojih je jedno bilo dečje.

Tamošnji i najiskusniji policajci rekli su da je prizor bio prestrašan.

Velika tuga, šok i nevjerica zavladali su u dvije porodice iz Slavonskog Broda koje su u jednom trenutku ostale bez sina i unučice.

Baka devojčice Katarina Živić jecajući je dala izjavu za hrvatske medije.

- Zlato bakino, kako ću sada ja bez nje... Poljubila me kada su odlazili, rekla mi je ''bako, doći ću opet ja'', sunce moje - plačući je navela Katarina.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA