Detalji monstruoznog ubistva Kristine Raičević (18): Izbodena 200 metara od jezera Krupac

Detalji ubistva Kristine Raičević (18) iz Nikšića zbog kojeg je uhapšen maloletnik

  • 1
Mrtvo telo, mrtvak Foto-ilustracija: Shutterstock, A. Nalbantjan

Istražitelji ni četiri dana nakon ubistva osamnaestogodišnje Kristine Raičević kod jezera Krupac kod Nikšića, ne saopštavaju detalje ovog stravičnog zločina, posle koga je uhapšen osumnjičeni dečak (16). Ipak, utvrđeno je u međuvremenu da je zločin počinjen 200 metara dalje od mesta gde je pronađeno telo devojke, a policija je sa sigurnošću isključila mogućnost da je osumnjičenom u ovome neko pružio pomoć.

To što se njegovo ime nije našlo u medijima, nije bila prepreka da se u Nikšiću sazna ko je maloletnik koji je osumnjičen da je počinio do sada nezapamćen zločin. U gradu pod Trebjesom njihovi sugrađani su i dalje u šoku, ističući da uhapšenog znaju kao dobrog dečaka iz poštene porodice.

Niko od njih ne može ni da nasluti zbog čega bi on na bilo koji način povredio nekog, a naročio počinio jedan od najmonstruoznijh zločina koji pamti ovaj grad. Ipak, istražitelji nemaju dilemu. Maloletnik je ispitivan na više okolnosti, a kao jedan od glavnih dokaza predočeni su mu telefonski listinzi i poruke iz mobilnog telefona.

Pomoćnik direktora Uprave Policije za sektor kriminalistike Enis Baković kazao je ranije da je na telu žrtve konstatovan veći broj ubodnih rana nanetih hladnim oružjem.

- Za nepuna dva sata uhapšen je Nikšićanin rođen 2003. godine i on će biti priveden u Više državno tužilaštvo - rekao je Baković nakon hapšenja osumnjičenog i dodao da se na osnovu svih dokaza može zaključiti da je reč o zločinu iz strasti.

Telo devojke u subotu je pronašao jedan meštanin Kočana u blizini jezera Krupac u Nikšiću.

(Telegraf.rs/Novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA